Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Εμφύλιος» σε γνωστή ζαχαροπλαστική οικογένεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης 

“Κράμερ εναντίον Κράμερ” για την γνωστή ζαχαροπλαστική οικογένεια “Κωνσταντινίδη” της Λάρισας, η οποία, πέρα από την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία στον κλάδο, καταγράφει και μια πλούσια ιστορική κληρονομιά η οποία ανάγεται στην εποχή της Μικράς Ασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thessaliaeconomy.gr, η μετάβαση στην Αθήνα, με την δημιουργία καταστήματος, του Θεόδωρου Κωνσταντινίδη, ενός εκ των αδελφών - μετόχων της οικογενειακής επιχείρησης στη Λάρισα, προκάλεσε την αντίδραση του έτερου αδερφού επίσης μετόχου στην εταιρεία της Λάρισας Γρηγόρη Κωνσταντινίδη.

Ο τελευταίος δραστηριοποιείται εκτός Θεσσαλίας εδώ και πολλά χρόνια έχοντας δέκα καταστήματα στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη.

Αντιστοίχως, ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, διατηρούσε τρία ζαχαροπλαστεία στο Βόλο, μεταφέρθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, στην Νέα Ιωνία, πυροδοτώντας τις αντιδράσεις του Γρηγόρη.

Είναι προφανές ότι το πρόβλημα ανακύπτει από το επίθετο “Κωνσταντινίδης” που αποτελεί και την “μπράντα” των ζαχαροπλαστείων, καθώς δεν είναι σαφές ποιοι και πως από την οικογένεια μπορούν να την χρησιμοποιούν.
Η πλευρά του Γρηγόρη Κωνσταντινίδη με μια δριμεία ανακοίνωση ως “Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη”, στρέφεται κατά του νέου ζαχαροπλαστείου στη Νέα Ιωνία και “ενημερώνει τους πελάτες της ότι το κατάστημα- ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας.

Κάθε προσπάθεια της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ως άνω καταστήματος να εκμεταλλευτεί τη φήμη, την αναγνώριση και την εκτίμηση που χαίρουν τα νομίμως καταχωρημένα δικαιώματα και προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και κάθε γραπτή ή προφορική αναφορά κατά την οποία το εν λόγω κατάστημα εμφανίζεται ότι αποτελεί μέλος των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, συνιστά αθέμιτη ανταγωνιστική πρακτική και αποτελεί πράξη παράνομη και καταχρηστική για την οποία η εταιρεία μας έχει ήδη κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Με στόχο να προστατεύσει τους πελάτες της «από ανάλογες πρακτικές παραπλάνησης» η εταιρεία υπενθυμίζει πως δραστηριοποιείται στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης μέσω των δώδεκα συνολικά υποκαταστημάτων της (ζαχαροπλαστείων), όπου και δραστηριοποιείται υπό το διακριτικό γνώρισμα – σήμα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ».

Ειδικότερα σήμερα λειτουργεί 10 ζαχαροπλαστεία στο Νομό Αττικής και 2 στο Νομό Θεσσαλονίκης”.
Απαντώντας o Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, την άποψη του οποίου ζήτησε το thessaliaeconomy.gr,  αναφέρει “ότι λυπάται για όσα του καταλογίζει ο αδερφός του και πως κανείς δεν δικαιούται να του αφαιρέσει το επίθετο Κωνσταντινίδης, ούτε την προσωπική του ιστορία στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής, θυμίζοντας ότι στην κοινή επιχείρηση με τον Γρηγόρη και τα άλλα αδέρφια τους στη Λάρισα, ο ίδιος είναι ένας εκ των δύο διαχειριστών. Μάλιστα έσπευσε να προσθέσει ότι την ίδια τέχνη σπούδασε και ακολουθεί και ο γιος του Μάρκος δίπλα στον πατέρα του”.
Η οικογένεια Κωνσταντινίδη βρέθηκε στη Λάρισα το 1923 με την Μικρασιατική καταστροφή.

πηγή 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40