Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ! - Το Peugeot 508 σκοπεύει στην αναγέννηση της αγοράς των πολυτελών σεντάν

Αποτέλεσμα εικόνας για Το Peugeot 508 
Η Peugeot αποκάλυψε το νέο 508 σεντάν το οποίο θα ανταγωνιστεί το Volkswagen Passat, το Ford Mondeo και το Opel Insignia. Επίσης,  με αυτή την κίνηση η Peugeot θα προσπαθήσει να επαναφέρει στη μόδα τα μεγάλα σεντάν. Στην ευρωπαϊκή αγορά, η παραδοσιακή κατηγορία D των σεντάν, μετά από σχεδόν μία 10ετία πτωτικής πορείας, τα τελευταία 4 χρόνια έχει σταθεροποιηθεί. Κάτω από την πίεση μιας ευρείας γκάμας επιλογών που έχουν οι πελάτες της κατηγορίας και ειδικά από τα SUV, τα μεγάλα σεντάν ανακάμπτουν μέσω της προσφοράς μοντέλων από τους premium κατασκευαστές, που διακρίνονται τόσο από μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων όσο και από ισχυρή ταυτότητα.


Άσχετα από τις προτιμήσεις των καταναλωτών, το 508 είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία και γι’ αυτό το λόγο το νέο 508 βασίζεται στην νέα πλατφόρμα PSA, η οποία υιοθετείται με γοργούς ρυθμούς και από τα υπόλοιπα μοντέλα της Peugeot. Από τη μια το κακό είναι πως λόγω της νέας πλατφόρμας το 508 δεν θα έχει εξακύλινδρο κινητήρα, αλλά από την άλλη θα προσφέρεται η επιλογή υβριδικού κινητήρα.


Το νέο 508 θα κυκλοφορήσει με έξι επιλογές διαφορετικών κινητήρων, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι βενζινοκίνητοι και οι υπόλοιποι πετρελαιοκίνητοι. Ο πιο δυνατός κινητήρας θα είναι ένας βενζινοκινητήρας turbo των 1,6 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 222 ίππους και θα είναι παρόμοιος με τον κινητήρα του 208 GTI. Το 508 με τον υβριδικό κινητήρα θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος του 2019.


Μαζί με την πλατφόρμα άλλαξε και ο εξωτερικός σχεδιασμός σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το 508 δανείζεται διάφορα χαρακτηριστικά από το 3008 και το 5008 και συνδυάζει τις κομψές λεπτομέρειες με τον μεγάλο όγκο του. Δύο χαρακτηριστικά του 508 είναι τα τζάμια που δεν έχουν πλαίσιο και τα πίσω φώτα που θυμίζουν πρωτότυπο μοντέλο και το κάνουν να ξεχωρίζει από τους συντηρητικούς ανταγωνιστές του.


Με την πρώτη ματιά το Peugeot 508 τραβάει τα βλέμματα χάρη στη δυναμική του εμφάνιση. Το ύψος του αυτοκινήτου μειώθηκε – δεν ξεπερνά πλέον τα 1,40 μ. – και οι αεροδυναμικές του γραμμές παραπέμπουν πλέον ξεκάθαρα σε αμάξωμα κουπέ.

Το εμπρός μέρος είναι εντυπωσιακό κι αντανακλά δυναμισμό. Η μοντέρνα κυψελοειδής μάσκα με τα στοιχεία χρωμίου και τα φώτα LED, αντλούν έμπνευση κατευθείαν από το πιο πρόσφατο πρωτότυπο της Peugeot, το Instinct. Με το γνωστό λιοντάρι στο κέντρο της μάσκας και το λογότυπο της μάρκας στο χείλος του καπό, το νέο Peugeot 508 αποτίνει φόρο τιμής στον διάσημο πρόγονό του. Τα Peugeot 504 και 504 coupé.


Το καπό έχει χαμηλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να τονίσει τον δυναμισμό του νέου Peugeot 508, ενώ το συνολικό παρουσιαστικό του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να τραβά τα βλέμματα από όποια γωνία κι αν το κοιτάξει κανείς. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στο μπροστινό μέρος του νέου Peugeot 508, καταλήγουν να δώσουν στο αυτοκίνητο μια πραγματική αίσθηση ποιότητας και χαρακτήρα, όντας ταυτόχρονα και σε απόλυτη ταύτιση με τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot.


Το 508 εκτός από τον κομψότατο σχεδιασμό του, προσφέρει και ένα πολυτελέστατο εσωτερικό, κάνοντας το εσωτερικό του Audi A4 και το Volkswagen Passat να δείχνουν αδιάφορα. Κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά της καμπίνας του 508, είναι το σύστημα i-Cockpit, τα πλήκτρα κάτω από την μεγάλη οθόνη του συστήματος infotainment και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό, τις πόρτες και τα καθίσματα.


Πιστεύουμε πως η Peugeot έχει πολλές πιθανότητες να αναγεννήσει ένα κομμάτι της αγοράς που έχει περάσει στην αφάνεια και αυτό γιατί έχει στο ιστορικό της το 406, το οποίο ήταν ένα πολύ επιτυχημένο και κομψό σεντάν.

Τελειώνοντας να αναφέρουμε πως το 508 θα κυκλοφορήσει στην αγορά το καλοκαίρι και προς το τέλος του 2018 θα κυκλοφορήσει και η έκδοση estate.


πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί