Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην ''σέντρα'' Γκιώνης, Καλαντζής και Σταματόπουλος - Δημιούργησαν νέες χωματερές με την ανοχή της περιφέρειας;

ΒΟΜΒΑ: Έτσι άλλαξαν οι συσχετισμοί στο ΦΟΔΣΑ για τα απορρίμματα! 
Στη σέντρα έχουν βγει από χθες το απόγευμα η Περιφέρεια αλλά και οι Δήμοι Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Σικυώνας και Νεμέας! Θα σιωπήσουν;
Της Χριστίνας Τσιορωτά
Οι κόντρες και οι αντιπαραθέσεις οδηγούν σε εκνευρισμό και αποκαλύψεις που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνονταν! Δήμαρχοι «στριμωγμένοι» στο θέμα των απορριμμάτων φαίνεται ν αλλάζουν στάσεις και θέσεις προκειμένου είτε να μην βρεθούν με όγκους απορριμμάτων στις πόλεις τους είτε ν αντιμετωπίζουν αδιέξοδα για το που θα πάνε τα σκουπίδια τους!
«Ο ΧΑΔΑ στο Λουτράκι έκλεισε και αποκαταστάθηκε. Η Περιφέρεια επέτρεψε στο Δήμο ν ανοίξει νέο ΧΑΔΑ δίπλα στον αποκατεστημένο! Έτσι άλλαξαν οι συσχετισμοί στο ΦΟΔΣΑ!»

Η αναφορά είναι δημόσια ειπωμένη, και ανήκει στο Δήμαρχο Κορινθίων Αλέξανδρο Πνευματικό. Ελέχθη το απόγευμα της Τρίτης στην διάρκεια συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα των απορριμμάτων και συγκεκριμένα όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον ΧΑΔΑ του Χιλιομοδίου , το λουκέτο από την Περιφέρεια, το πρόστιμο των 20.000 ευρώ που επέβαλλε η Αντιπεριφέρεια και την λύση που η Περιφέρεια – έχοντας την αρμοδιότητα από το 2011- δεν έδωσε αλλά ούτε και ο ΦΟΔΣΑ δίνει τώρα – αφού εκείνος έχει πια την ευθύνη-.
Η δύσκολη θέση στην οποίαν έχει περιέλθει ο Δήμαρχος Κορινθίων μετά την απόφαση για το κλείσιμο και την αποκατάσταση, το πρόστιμο αλλά και τον καθορισμό χώρου απόθεσης απορριμμάτων από το ΦΟΔΣΑ, τον οδηγεί, είναι ξεκάθαρο, στο να βγάλει όσα όπλα έχει από την φαρέτρα του και να «βάλει στο παιχνίδι» και συναδέλφους Δημάρχους οι οποίοι όπως ξεκάθαρα δήλωσε άλλαξαν θέση και στάση στον ΦΟΔΣΑ επί του ΣΔΙΤ προκειμένου να τους επιτραπεί να δημιουργήσουν νέους ΧΑΔΑ μετά τα λουκέτα και τις αποκαταστάσεις στους υπάρχοντες και καταγεγραμμένους !

«Που πάει τα σκουπίδια του το Κιάτο; Που τα πάει η Νεμέα;» αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Κορίνθου ρίχνοντας ουσιαστικά βόμβα στα θεμέλια της όποιας άτυπης συνεννόησης έχει υπάρξει μεταξύ δήμων και περιφέρειας αλλά και αποκαλύπτοντας πως ουσιαστικά το πρόβλημα δεν είναι περιβαλλοντικό – να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να κάνουμε σωστή διαχείριση- αλλά να γλιτώσουμε τα πρόστιμα κλείνοντας τις επίσημες και καταγεγραμμένες χωματερές και δημιουργώντας άλλες για να… κάνουμε τη δουλειά μας! 

Στη σέντρα λοιπόν έχουν βγει από χθες το απόγευμα η Περιφέρεια η οποία φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενα Πνευματικού να έχει «στριμώξει» με τον τρόπο αυτό τους Δημάρχους ώστε να εναρμονιστούν με την θέση της για την ΣΔΙΤ , αλλά και οι Δήμοι Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Σικυώνας και Νεμέας!

Τι λένε λοιπόν οι κύριοι Γκιώνης, Καλαντζής και Σταματόπουλος; Δημιούργησαν νέες χωματερές με την ανοχή της περιφέρειας; Και πόσο μια τέτοια ενέργεια οδήγησε εν τέλει στην αλλαγή των συσχετισμών στο ΦΟΔΣΑ; Κανείς δεν μπορεί πλέον να σιωπά! 

 https://moriasnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40