Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε το παιδάκι του!

Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε το παιδάκι του!

Εφυγε" ο 7χρονος γιος του, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένεια αλλά και την ομάδα του παίκτη...
Ο λόγος για τον Γκαουσού Φοφανά, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, που είδε το παιδάκι του να φεύγει από τη ζωή.Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε το παιδάκι του!















Ο 7χρονος γιος του άφησε την τελευταία του πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, από ελονοσία (μαλάρια).
Στο πλευρό του Φοφανά και της συζύγους του βρίσκεται η μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας…
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας
Η Ομόνοια με απέραντη θλίψη και στεναχώρια ανακοινώνει πως απεβίωσε ο 7χρονος γιός του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γκαουσού Φοφανά.
Η μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας και στην οικογένειά του και συμπαρίσταται με όλες της τις δυνάμεις, στο ανείπωτο δράμα τους, παραμένει στο πλευρό τους και τους παρέχει κάθε δυνατή στήριξη.
Δίπλα στον Φοφανά και η Ανόρθωση
Ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρο το κυπριακό φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, η απώλεια του εφτάχρονου παιδιού του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και νυν της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά.
Οι προέδροι εταιρείας και σωματείου, τα διοικητικά συμβούλια και ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή, την οικογένεια και τους οικείους του.
Είθε ο Θεός να τους δίνει δύναμη να ξεπεράσουν το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένεια τόσο απροσδόκητα.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και την πρόθεση να είμαστε παρά τω πλευρώ τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Ανακοίνωση Ερμή
Η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του εφτάχρονου παιδιού του νυν ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά.
Ο χαμός του νεαρού παιδιού σκόρπισε σε όλο το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό βαθιά θλίψη. Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή στις δύσκολες ώρες που περνάει και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ δηλώνουν συγκλονισμένοι από το τραγικό συμβάν που έτυχε στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Γκαουσού Φοφανά. O αδόκητος θάνατος του μικρού γιού του μας προκαλεί τεράστια θλίψη.
Ευχόμαστε στον Γκαουσού Φοφανά και στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη.
Ανακοίνωση Δόξας
Ανείπωτο δράμα και συγκλονισμό προκάλεσε η τραγική είδηση με το χαμό του Σουλεϊμάν Φοφανά γιου του πρώην ποδοσφαιριστή μας Γκαουσού Φοφανά. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και αγαπήθηκε από την ποδοσφαιρική οικογένεια της Δόξας, δεν μπορεί παρά να μας κάνει να συμπάσχουμε μαζί του για το τραγικό συμβάν.
Στεκόμαστε δίπλα στον Γκαουσού, στη σύζυγο και στο μικρότερο του παιδί και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το θλιβερό αυτό μαντάτο.
Ανακοίνωση ΑΕΛ
Το Δ.Σ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ εκφράζουμε τη βαθία θλίψη και οδύνη μας για τον άδικο θάνατο του γιου του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Φοφανά.
Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλληπητηρία στην οικογένεια του Φοφανά και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο τραγικό αυτό περιστατικό.
Συλληπητήρια εκφράζουμε σε ολόκληρη την οικογένεια της Ομόνοιας
Aνακοίνωση ΠΑ.Σ.Π
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο μέλος μας Γκαουσού Φοφανά και στη οικογένειά του, για το χαμό του 7χρονου γιού του. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν αθώες ψυχές μας εγκαταλείπουν πρόωρα.
Το αγγελούδι έχασε τη ζωή του τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν επί τρεις ημέρες.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χαμός του οφείλεται σε μαλάρια.
Ως επίσημο σώμα των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, αλλά και ως οργανωμένο σύνολο που επιθυμεί τη βελτίωση της κοινωνίας μας, απαιτούμε να δοθούν διευκρινίσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το 7χρονο αγγελούδι.
Είχε γίνει έγκαιρα η διάγνωση; Κι αν ναι, έλαβε την απαραίτητη θεραπευτική αγωγή;

Ξεκαθαρίζουμε πως πίσω από τα ερωτήματα που θέτουμε δεν κρύβονται υπόνοιες. Απλώς πρέπει να απαντηθούν για να βγούμε πιο σοφοί ως κοινωνία. Θα περιμένουμε από τους αρμόδιους να μας εξηγήσουν τι έγινε.
briefingnews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40