Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γ. Δέδες;

DEDES GIORGOS

Δεν φτάνει που το κλίμα είναι κόλαση σε όλη την Πελοπόννησο για την περιφέρεια, έρχονται και οι τρικλοποδιές που βάζει ο ένας συνεργάτης του Τατούλη στον άλλο και το τινάζουν στον αέρα.
Οι συνεργάτες μας στην Κορινθία καταγράφουν καρό τώρα την πρόθεση του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού να «φάει» την καρέκλα του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Γιώγου Δέδε.
Αλλά μάλλον δεν μπορεί να κρατηθεί μέχρι τις εκλογές και απο ότι φαίνεται ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ο κ.Παπαφωτίου να ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ τον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και να αναλάβει ο ίδιος δράση.
Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική εκτίμηση. Το υπογράφει μάλιστα ο ίδιος με δελτίο τύπου του.
Εύγλωττα και με πολύ χαρά αναφέρει ότι έκανε περιοδεία….και έδινε οδηγίες αντικαθιστώντας τον Δέδε…
Τι δουλειά είχε στα Κέντρα υγείας;
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ:
Είχε εντολή απο τον Τατούλη να δώσει οδηγίες για την επίλυση των προβλημάτων;
Ο Δέδες δεν τα ήξερε;
Ή μήπως πέσουν τίποτα σφαλιάρες αύριο το πρωί στην Τρίπολη με την «προθυμία» του κ.Παπαφωτίου;
Μία κρίση με τον Δέδε θέλει τώρα ο Τατούλης, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή..!
Φροντίζει για αυτό ο κ.Παπαφωτίου όπως ΟΜΟΛΟΓΕΙ ο ίδιος..!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Ε. Παπαφωτίου επισκέφθηκε την Παρασκευή 23/10/2013 τις περιοχές Στυμφαλίας και Φενεού Κορινθίας.
Σε συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των περιοχών και με φορείς, ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών και έδωσε τις σχετικές οδηγίες για την επίλυση τους.
Ειδικότερα για την περιοχή της Στυμφαλίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται με όλους τους εταίρους του νέου προγράμματος Life της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόγραμμα με τίτλο « Αειφόρος Διαχείριση και Χρηματοδότηση της Βιοποικιλότητας σε Υγροτόπους, η περίπτωση της λίμνης Στυμφαλίας», προϋπολογισμού 2.000.000 € και διάρκεια τέσσερα (4) χρόνια.
Επίκεντρο του προγράμματος η ορθολογική και ολοκληρωμένη διαχείριση της λίμνης Στυμφαλίας, των υδάτινων πόρων και των  καλαμιώνων, με στόχο την προστασία της λίμνης και τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του προγράμματος αλλά και μετά την λήξη του.
Το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) στο Καλιάνι βρίσκεται υπό ένταξη στο ΕΣΠΑ.
Παράλληλα το Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) της Γκούρα έχει ήδη ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και δημοπρατείται  μαζί με το Κέντρο Υγείας Κιάτου και Ξυλοκάστρου.
Ακολούθησε η επίσκεψη στα χωριά Μάτι, Μωσιά, Μεσινό, Γκούρα, Στενό, Φενεό (Σιβίστα), Αρχαία Φενεό, Καλύβια, Πανόραμα και στη Μονή Αγίου Γεωργίου.
Για τα προβλήματα του Μουσείου και τη καλή λειτουργία αυτού, είχε ιδιαίτερη συνεργασία με την κα Μητροπούλου, του ιστορικού μουσείου Λαϊκής Τέχνης, με την ονομασία «Κωνσταντής Πετρούλιας» στο Φενεό.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει ενεργά σε πολλά προγράμματα και δράσεις και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τις περιοχές Στυμφαλίας και Φενεού Κορινθίας, τόποι με μοναδική φυσική ομορφιά και μαγευτικό περιβάλλον, αλλά με πολλά προβλήματα, τα οποία πάντοτε προσπαθεί να επιλύσει.
ΑΠ. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Μήπως έχει παραιτηθεί ο Δέδες και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα;
ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ…ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
http://ppress.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40