Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Περσινά Ξινά Σταφύλια στην Νεμέα

Βράζει ο αγροτικός κόσμος της Νεμέας αυτές  τις μέρες από την αδυναμία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού να τους πληρώσει το σταφύλι.

Το ποτήρι ξεχείλισε για τους παραγωγούς αφού κοντεύει  ο αμπελότρυγος της νέας σεζόν και δεν έχει γίνει ακόμα εκκαθάριση  της προηγούμενης . Με αποτέλεσμα να έρχονται δύσκολα στα οικονομικά.

Ο πρόεδρος κ. Φρούσιος ανέλαβε τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά ο περισσότερος κόσμος του αναγνωρίζει την προσπάθεια και  δεν χρεώνει σε αυτόν  την σημερινή κατάσταση αλλά σε  αμαρτίες του παρελθόντος...

 Παρόλα αυτά ο ίδιος δείχνει απογοητευμένος και μόλις μπορέσει και εξασφαλίσει κάποια χρήματα για να δώσει στους παραγωγούς σκέφτεται να παραιτηθεί.
Δεν έχει και την στήριξη που περίμενε από την τωρινή διοίκηση και αυτό τον κάνει να κοιτάει όλο και περισσότερο την πόρτα της εξόδου.

Οι πληροφορίες της ''Αράχνης'' λένε πως χθες σε κεντρική καφετέρια της Νεμέας συνεταιριστές και άλλοι αγρότες ''ξεσπάθωσαν'' για το σοβαρό αυτό θέμα και τα έβαλαν ανοικτά με τις προηγούμενες διοικήσεις του Οινοποιητικού.

Ειπώθηκαν και κάποιες βαριές κουβέντες που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε.

Το θέμα αναμένεται να πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού οι αγρότες από τα λεγόμενα τους δεν πρόκειται να κάνουν πίσω μέχρι να βγάλουν άκρη...

 

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Τ’ αμπέλι θέλει αμπελουργό, το σπίτι νοικοκύρη
και το καράβι στο γιαλό θέλει καραβοκύρη.
Mόνο που το καράβι του Οινοποιητικού έμεινε ακυβέρνητο χρόνια

Έτσι δεν είναι κ. Τσάνο;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έτσι είναι φίλε πατροκλε ο Τσάνος και η παρέα του του μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να βγαίνουν φωτογραφίες με τον Καραμανλή και να στλενουν φωτογραφίες στα μ.μ.ε.
απο λόγια ηταν πρώτοι και αυτοί.
στα έργα τα χάλαγαν.
έχουν μεγάλες ευθύνες γιατι κατάφεραν έναν γίγαντα οινοποιητικό να τον κάνουν νάνο και να μην μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο Τσάνος το μονο που ηξερε ηταν να κάνει θεληματα σε βουλευτες αφου ειχε πάρει διευθυντη απο την Αργολιδα στον συνεταιρισμό.
Λες και δεν ειχαμε αξιολογα ατομα στην Νεμεα για την θεση αυτη.
Αλλος ένας προεδρος που περασε και δεν θα τον θυμαται κανεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40