Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ! - Ο Κετικίδης οδήγησε σε νέο …θαύμα τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhltiFYkaW8GlJlY8gVbWi_NskaOMhVDgoBwJ18q9bpLhS2n7hqSdqzvCcJoff69Vh0H8B215vCEbgRU1WEvbApWB5OEj531wwzlxSVP78J-gPwD2-YSaIHa63XXkMJwdiko4TgBWRDIYg/s640/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%2595%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3-50.jpg 

Υπό τις οδηγίες του …θαυματοποιού Γιώργου Κετικίδη, ο Παναργειακός πετάει από επιτυχία σε επιτυχία. Έφθασε έτσι στην 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Αήττητο Σπάτων, προσπερνώντας την σημερινή του αντίπαλο, την Χαλκίδα.

Μάλιστα, την μοναδική ήττα που έχει φέτος ο Παναργειακός, την έκανε με την Χαλκίδα, στο Άργος, τον πρώτο γύρο!
Οι “λύκοι” του Άργους λοιπόν, πέρασαν με 2—1 από μια δύσκολη έδρα, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο 10’ και ένα στο 64’. Στις καθυστερήσεις μείωσε η Χαλκίδα σε 2-1. Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν και καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου, αυτό δεν συνέβη, οπότε ο Παναργειακός επιστρέφει στο Άργος με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
 
Επιστρέφοντας στην εισαγωγή μας, χαρακτηρίσαμε θαυματοποιό τον προπονητή της ομάδας, γιατί ποιά άλλη ιδιότητα μπορεί να πιστωθεί σε έναν άνθρωπο που έχει στις προπονήσεις από 8 μέχρι 11-12 άτομα, που αγωνιστική με αγωνιστική δεν ξέρει ποιόν ποδοσφαιριστή θα έχει διαθέσιμο την Κυριακή, που παίρνοντας παίκτες που δεν γνωρίζει και με μια-δυο-τρεις προπονήσεις τους κάνει νικητές… 

Οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον λόγω των οικονομικών δυσκολιών και τους αντικαθιστά με τους Καϊαφα, Φρεντ, Καμπιώτη από το τοπικό Αργολίδας, τον Καραμπά από το Ρουφ… Κι όμως η ομάδα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό να αγωνίζεται και να μαζεύει βαθμούς…

Στα του αγώνα τώρα:
Παρά την βροχή των δυο προηγούμενων ημερών, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε καλή κατάσταση, οι δύο ομάδες ήθελαν να τρέξουν και να παίξουν. Το 0-1 στο 10’ καθόρισε την εξέλιξη του ματς, αφού προσέδωσε σιγουριά στους πολλούς νέους παίκτες του Παναργειακού και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους.
 
Η Χαλκίδα ήταν πιο επικίνδυνη, προσπαθούσε με πολλές πάσες να φτάσει στη περιοχή του Μάνου, αλλά δεν είχε πολλές τελικές.
Ο Παναργειακός ήταν καλά στημένος, κοντά οι γραμμές του, με συνοχή και αλληλοκαλύψεις.

Στο 5’ κάθετη μπαλιά του Ταυταρίδη, ο Μπλάνκο σε θέση μεσα δεξιά, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, έκανε ενα διαγώνιο σουτ που πέρασε λίγο έξω απο το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 10’ ο Παναργειακός πίεσε ψηλά την Χαλκίδα, το κέντρο άμυνας δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα απο την περιοχή, ο Παιδάκης κέρδισε, ο Σταυριανός αναγκάσθηκε να τον ανατρέψει και πέναλτι. Ο Καλύβας το κτύπησε και 0-1.
Στο 12’ φάουλ του Ντελέκου, η μπάλα έφθασε στον Μπλάνκο, που ομως δεν έκανε καλκό κοντρόλ και ο Μάνος μπλόκαρε.
 
Στο 21’ απο δεξιά ο Καμπιώτης ενα διαγώνιο σουτ, η μπάλα λίγο έξω απο το απέναντι κάθετο δοκάρι.
Στο 22’ ο Μπλάνκο ανέβηκε απο δεξιά και σέντραρε, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπαδάκης βρήκε λίγο τη μπάλα αλλάζοντας της την πορεία κι ενώ ο Ανέστης περίμενε μόνος με κεφαλιά να την σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 40’ από κόρνερ, ο Μπακομήτρος ανάμεσα σε δυο αμυντικούς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Παναγιώτου έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή.
Στο 44’ από μεγάλη μπαλιά, ο Παπαδάκης βγήκε τετατετ σε θέση μέσα δεξιά, μέσα στην περιοχή, σούταρε, ο Μάνος επενέβη σωτήρια και κράτησε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκίδα ξεκίνησε με διάθεση να ασκήσει πίεση ψάχνοντας το γκολ. Θα μπορούσε να το είχε πετύχει αλλά ο Παναργειακός κράτησε. Σταδιακά το παιγνίδι ισορρόπησε, με πιο επιθετική με την Χαλκίδα καθώς παίκτες του Παναργειακού έδειχναν σημάδια κούρασης, αλλά το 0-2 ήταν ένα καθαρό σκορ, με τους γηπεδούχους να μην πιστεύουν, όσο περνούσε η ώρα οτι μπορούν να πετύχουν ανατροπή.
Στο 47’ κάθετη του Παιδάκη στον Φρεντ, αυτός κλείσθηκε και κόπηκε πριν βγει τετατετ.
Στο 49’ από δεξιά ο Ανέστης έπιασε διαγώνιο σουτ λίγο έξω.

Στο 58’ σέντρα απο δεξιά του Γεωργίου χαμηλά στο πρώτο δοκάρι, πετάχτηκε με προβολή ο Μπλάνκο, βρήκε λίγο τη μπάλα, που συνέχισε την πορεία της και πέρασε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 60’ σέντρα του Παπαδάκη απο αριστερά, μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Μπλάνκο, έπιασε κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα χέρια του Μάνου.
Στο 62’ φάση διαρκείας στην εστία του Μάνου, τελικά ο Μεζίνη έδιωξε λίγο πριν τη γραμμή.
Στο 64’ κόρνερ από αριστερά από τον Παιδάκη, πετάχτηκε στη γραμμή της μικρής πεςριοχής ο Νώτης και με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 αιφνιδιάζοντας τους πάντες.
Στο 75’ ο Λιακόπουλος έκλεψε απο αριστερά και προχώρησε ως την περιοχή, άνοιξε δεξιά στον Καμπιώτη, ο οποίος μπήκε στη περιοχή αλλά σούταρε βεβαιασμένα έξω από τη συμβολή των δοκαριών.
Στο 82’ μπροστινή μπαλιά για τον Μπλάνκο, που μπήκε στη περιοχή από πλάγια, ο Μάνος του έκλεισε το πεδίο και παραχώρησε κόρνερ. Από το κόρνερ που κτυπήθηκε ο Μπακομήτρος έπιασε κεφαλιά ο Μάνος όμως σε καλή θέση, μπλόκαρε.
Στο 86’ αντεπίθεση με τον Φρεντ να κάνει πάσα στον Καμπιώτη, αυτός προχώρησε και γύρισε παράλληλα στον επερχόμενο Παιδάκη, το αδύναμο πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Σταυριανός.
Στο 93’ με τον Ταυταρίδη μείωσε σε 1-2 η Χαλκίδα.
Οι συνθέσεις: ΧΑΛΚΙΔΑ (Α.Αυλωνίτης): Σταυριανός- Γεωργίου, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Βαλκάνος- Ντελέκος, Ταυταρίδης- Παπαδάκης, Πολίτης, Μπλάνκο, Ανέστης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ.Κετικίδης): Μάνος- Παναγιώτου, Νώτης, Μεζίνης, Καραμπάς- Καϊάφας, Καλύβας, Παιδάκης- Καμπιώτης, Φρεντ (90’ Φασούλης), Λιακόπουλος (88’ Τσαμαγκίζε).

πηγή 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί