Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αμετανόητος ο Καμπόσος για την διαγραφή του από την ΝΔ: Δεν ντρέπομαι, δεν έκανα έγκλημα

Αποτέλεσμα εικόνας για καμποσος διαγραφη 
Απάντηση για την διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ο Δήμαρχος  Άργους, Δημήτρης Καμπόσος για τις απαράδεκτες δηλώσεις του κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. 
«Δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Καμπόσος, παραδεχόμενος πάντως ότι η απόφαση διαγραφής του που όπως λέει ο ίδιος τον «λυπεί», ενώ επικαλείται το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.
Αναλυτικά η δήλωση του: 
«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας . Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι. Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», δήλωσε ο κ. Καμπόσος
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτήρισε τις αναφορές του κ. Καμπόσου ως «χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σημειώνοντας ότι η διαγραφή του έγινε με εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»
Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο
Λίγο μετά την απόφαση διαγραφής του κ. Καμπόσου για τις αναφορές του για τον κ. Μπουτάρη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια», ενώ διεμήνυσε ότι δεν θα ανεχτεί μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο.
«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε στο twitter.
Οι δηλώσεις της Παρασκευής
Σημειώνεται ότι σε βίντεο του την Παρασκευή, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα όπως «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτά που πιστεύουμε;»
«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

 «Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά; Έχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. ’Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».

 https://www.eleftherostypos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40