ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

4 προορισμοί για διακοπές χωρίς πλοίο και αεροπλάνο

Αποτέλεσμα εικόνας για λευκαδα 
Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 


Πάργα

Το πανέμορφο ενετικό κάστρο, οι παραλίες, ο παραδοσιακός οικισμός θα σας μείνουν αξέχαστα. Η αλήθεια είναι οτι η Πάργα θυμίζει νησί λόγο της αρχιτεκτονική της, της θέση της μπροστά στη θάλασσα και της θέας που προσφέρει, ενώ έχει τα πάντα ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και παραλίες σε αρκετά κοντινές αποστάσεις.

Λευκάδα

Ένα από τα νησιά με τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα. Το Πορτο Κατσίκι, οι Εγκρεμνοί, και το πιο οργανωμένο Κάθισμα με τα γαλαζοπράσινα νερά κάνουν κάθε επισκέπτη να έρχεται ξανά και ξανά στη Λευκάδα. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τον φάρο του Λευκάτα, το κάστρο της Αγίας Μαύρας στη Γύρα και τον παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Νικήτα.

Εύβοια

Απέραντες παραλίες και βουνά με έλατα, καταρράκτες και φαράγγια συνθέτουν την εικόνα ενός από τα ομορφότερα νησιά της χώρας. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τις παραλίες Πολιτικών, Λιμνιώνα, Κάβου, Αγία Άννα - Αγκάλη και τα λουτρά της Αιδηψού. Οι λάτρης των σπορ μπορούν να επισκεφτούν τα νερά του Ευρίπου για καγιάκ και στη Ερέτρια για ιππασία.

Πήλιο

Παραδεισένιες παραλίες σε έναν τόπο που συνδυάζει ιδανικά βουνό και θάλασσα. Στις παραλίες του Πηλίου θα κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα νερά πλάι στα πλατάνια που φτάνουν συχνά μέχρι το νερό με θέα τα πηλιορείτικα σπίτια. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τις παραλίες Χορευτό, Οβριός, Αϊ-Γιάννης, Παπά Νερό, και Μυλοπόταμο. 


πηγή