ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Κακός χαμός με τον δήμαρχο Αργους! - Ο Σύριζα ζητά την διαγραφή του

Αποτέλεσμα εικόνας για καμποσος δημαρχος αργους

Ο Δημήτρης Καμπόσος, μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, έχει και στο παρελθόν προκαλέσει με εμπρηστικά σχόλια, όπως για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου


Την ώρα που το κόμμα και στελέχη της ΝΔ καταδικάζουν την τραμπούκικη επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο «γαλάζιος» δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος σπεύδει να επιδοκιμάσει.
Σε σχόλιό του στο Facebook, που αργότερα έσβησε, ο δήμαρχος Αργους γράφει ότι «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών».
kamposos
Το επίμαχο σχόλιο που αργότερα σβήστηκε (argolika.gr)
Αργότερα υποστήριξε ότι την ανάρτηση έκαναν συνεργάτες του και ότι ο ίδιος είχε ώρες να δει τον λογαριασμό του.
Υπενθυμίζεται ότι ο Καμπόσος είναι και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν ο δήμαρχος Αργους είχε προκαλέσει συζητήσεις για τα προκλητικά του σχόλια στο Facebook, όπως το 2017 όπου μιλούσε για το «παραμύθι των νεκρών του Πολυτεχνείου» ή για όσα έχει πει κατά καιρούς κατά αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον δήμαρχο από τη ΝΔ.
Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη ΝΔ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
» Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.
» Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της ΝΔ».