ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Αυτό το ταγκό δεν θα είναι για δύο στη Νεμέα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ταγκο 
Τις τελευταίες εβδομάδες στα καφενεία και τις ψησταριές της Νεμέας έχουν φουντώσει οι συζητήσεις γιε τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κόσμος δεν καίγεται και τόσο πολύ, αλλά η έντονη ονοματολογία και οι κρυφές μεταμεσονύχτιες συναντήσεις ανάβουν τα αίματα
και τις συζητήσεις. Πολλά ονόματα ακούγονται, έντονες ζυμώσεις γίνονται. Παλιά πρόσωπα αναμασιούνται νέα εμφανίζονται συνωστισμός ονομάτων επικρατεί, πολλοί υποψηφίοι ξεπετιούνται, δεν θα είναι αυτήν τη φορά  οι δημοτικές εκλογές στην Νεμέα ένα ταγκό για δύο.
  Από αυτά που ακούμε και βλέπουμε μέχρι τώρα οι "κλειδωμένες" υποψηφιότητες είναι 4 και υπάρχουν και άλλες 2 ανοιχτές. Ο νυν δήμαρχος πάντως δεν  είναι  ένας από τους 4 και ενδιαφέρον θα έχει να δούμε σε ποιον θα δείξει στήριξη. 
  Ο πρώην δήμαρχος όμως θα είναι μιας και η ομάδα του λειτουργεί κανονικά και παραμένει ενωμένη και δυνατή. Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι μέσα από την ομάδα του νυν δημάρχου, ο οποίος και το καλώς εννοούμενο ψώνιο έχει και καλό προφίλ έχει φτιάξει και πυρήνα κρούσης έχει αναπτύξει και ερείσματα έχει δεξιά και αριστερά. Ο τρίτος υποψήφιος δεν έχει προηγούμενη παρουσία στα δημοτικά τεκταινόμενα  αλλά έχει έντονη πολιτική δράση τα τελευταία χρόνια στον χώρο της κυβερνώσας αριστεράς. Φαίνεται πιο έτοιμος και πιο σίγουρος από όλους, ακούγεται πως έχει το ψηφοδέλτιο έτοιμο, αλλά κουβαλάει πολλές κομματικές και επαγγελματικές "αμαρτίες". Τελευταία αφήσαμε την κυρία της παρέας που και αυτή πανέτοιμη είναι και έμπειρη είναι και σπουδαία επαφή με την εκλογική βάση έχει και αξιόλογους συνεργάτες διαθέτει.
  Τώρα αν αφήσουμε τους 4 σίγουρους θα δούμε ότι υπάρχουν και άλλοι δύο που ψάχνονται και φλερτάρουν πολιτικά με πολλούς, αλλά δεν τους βγαίνουν τα νούμερα.Ίσως να τους δούμε ουρά στους άλλους τέσσερις. Ο ένας είναι έμπειρος αυτοδιοικητικός παλιάς κοπής και ο άλλος νεαρός φέρελπις με δυνατό μηχανισμό που όμως δεν φαίνεται να του βγαίνουν τα κουκιά και ίσως το αφήσει για την επόμενη. Θα επανέλθουμε.
 http://nemeadoc.blogspot.gr/

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πείτε ονόματα και αφήστε την παραμύθα