ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Lexus δημοσίευσε φωτογραφίες του UX crossover

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Lexus δημοσίευσε φωτογραφίες του UX crossover 
Η Lexus υποστηρίζει πως το επερχόμενο UX crossover θα είναι ευέλικτο σαν hatchback, λόγω της νέας πλατφόρμας που χρησιμοποιεί, η οποία έχει πολύ χαμηλό κέντρο βάρους. Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, η Lexus δημοσίευσε φωτογραφίες του εσωτερικού και του εξωτερικού του, στις οποίες φαίνεται πως το UX θα είναι το πιο άγριο μοντέλο της Lexus. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα σύστημα infotainment με μεγάλη οθόνη αφής, σαν αυτή που έχει το Lexus LS.
Το μικρό SUV έχει σκοπό να ανταγωνιστεί την Jaguar E-Pace και την Mercedes-Benz GLA. Ο σχεδιασμός του μοιάζει πολύ με το Lexus UX concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτων του Παρισιού το 2016. Το UX θα προσφέρεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αλλά και με υβριδικούς. Οπότε πιστεύουμε πως θα έχει τους ίδιους κινητήρες με το NX SUV και το παλιότερο CT hatchback. Επίσης, είναι πιθανό το UX να αντικαταστήσει στο μέλλον το CT.
Αξίζει να αναφέρουμε πως κάποια χαρακτηριστικά που είχε το πρωτότυπο μοντέλο δε θα τα δούμε στο μοντέλο παράγωγης, όπως για παράδειγμα τις μεγάλες ζάντες και τις κάμερες που είχαν αντικαταστήσει τους καθρέπτες.
Η τιμή του, όπως είναι φυσικό, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά οι ανταγωνιστές του κυμαίνονται περί τα 33.000 με 39.000 ευρώ. Έτσι, υποθέτουμε πως το Lexus UX θα κοστίζει περίπου 34.000 ευρώ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμη για την επίσημη ανακοίνωση…


 πηγή