ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Κάπου ''πατάει'' ο πρώην Δήμαρχος - Δηλώσεις με νόημα

https://2.bp.blogspot.com/-I-kzJfX8kSs/WApS2lqZVWI/AAAAAAABoKw/aw29zzRBvNISIQaQmqB7BJ8Q4wwy7_nrQCLcB/s1600/parakato.gr.jpg 
 Δηλώσεις με νόημα από τον Β. Ανδριανάκο που αν μη τι άλλο δείχνουν πως κάτι υπάρχει...

Κατηγορίες κατά της Δημοτικής Aρχής για απραξία και βόλεμα των "ημετέρων"
Στη σελίδα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ" με
επικεφαλής τον Βαγγέλη Ανδριανάκο αναφέρεται: ''Φίλες και φίλοι, ενώ έκαιγαν τα σκουπίδια έναν ολόκληρο μήνα χωρίς κανείς να κάνει τίποτα, ενώ από μια απλή χιονόπτωση λίγων ωρών η Νεμέα δεν είχε ούτε τα στοιχειώδη μέσα στα Χριστούγεννα, ενώ ούτε στο Δημαρχείο δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο για να ζεσταθούν κι η Δημοτική Αρχή του κ. Καλαντζή βουλιάζει για τέταρτο πια χρόνο μέσα στην απραξία της, φαίνεται παρ' όλα αυτά να είναι εξαιρετικά συνεπής και δραστήρια στις προεκλογικές της "δεσμεύσεις"!
 

Φρόντισε για παράδειγμα, με μεγάλη συνέπεια, να ενώσει τις ιδιοκτησίες του κ. Γεωργούση και να του φτιάξει μια ωραιότατη αυλή τσιμεντώνοντας το ρέμα που περνούσε ανάμεσα τους και τις χώριζε, αδιαφορώντας βέβαια παντελώς για τις συνέπειες που θα έχει αυτό στις ιδιοκτησίες των υπολοίπων συγχωριανών του.
 

Δυστυχώς για τη Νεμέα, επιβεβαιώνεται κάθε μέρα με κάθε ενέργεια ή παράλειψη της Δημοτικής Αρχής πως όλα όσα ειπώθηκαν προεκλογικά περί έργων καθημερινότητας και μεγάλων έργων δεν αφορούσαν την καθημερινότητα όλων των δημοτών αλλά αποσκοπούσαν στην εξαπάτησή τους και στην αρπαγή της ψήφου τους με μοναδικό σκοπό και αποτέλεσμα το βόλεμα των "ημετέρων", φτιάχνοντας αυλές, χτίζοντας μάντρες, ρίχνοντας τσιμέντα και κάνοντας ρουσφετάκια, παγώνοντας παράλληλα ή καταστρέφοντας όλα όσα πραγματικά "μεγάλα" είχαν δρομολογηθεί να γίνουν για τη Νεμέα.
Η κατάσταση στον Δήμο μας είναι πλέον τουλάχιστον απογοητευτική...''