Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - Κατάσχουν την περιουσία Ψυχάρη Κωστόπουλου Λυμπέρη

Αποτέλεσμα εικόνας για ψυχαρης κωστοπουλος 
Εξονυχιστικούς ελέγχους πραγματοποιούν πλέον οι τράπεζες για να ανακαλύψουν «κρυφά» περιουσιακά στοιχεία (ακίνητα, καταθέσεις, ακόμα και έργα τέχνης) επιχειρηματιών με κόκκινα δάνεια. Στις έρευνες συμμετέχουν εξειδικευμένες νομικές και ελεγκτικές εταιρείες με ειδική τεχνογνωσία για λογαριασμό τεσσάρων τραπεζών, της Αlpha Bank, της Εurobank, της Πειραιώς και της Εθνικής.

Κατασχέσεις και δικαστικές διεκδικήσεις εγείρονται συνεχώς από την πλευρά των τραπεζών ενώ περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο την οικονομική κατάσταση επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να εντοπίσουν και να κατασχουν την προσωπική τους περιουσία. 


 Η έρευνα γίνεται σε μεγάλη κλίμακα και αφορά τις περισσότερες φορές επώνυμους επιχειρηματίες ενώ ο κατάλογος περιλαμβάνει από έλληνες εφοπλιστές μέχρι εκδότες που «εξαφανίστηκαν» από το προσκήνιο. Ανάμεσα τους ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Αντώνης Λυμπέρης και ο Θωμάς Λιακουνάκος.

Αναλυτικά:
Σταύρος Ψυχάρης

Ο ΔΟΛ μεταβιβάστηκε σε νέο ιδιοκτήτη. Η τράπεζα συνεχίζει με τη διενέργεια πλειστηριασμού (28/2/2018) ατομικών ή οικογενειακών ακινήτων ιδιοκτησίας του πρώην μετόχου. Ετσι την Τετάρτη, όπως γράφει η Αρτεμις Σπηλιώτη στην ΕφΣυν, έχει προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό ακίνητο που χρησιμοποιούσε ως εξοχική κατοικία ο πάλαι ποτέ ισχυρός εκδοτης (ΔΟΛ) Σταύρος Ψυχάρης με τιμή εκκίνησης τα 4,7 εκατ. ευρώ (δεν έχει γίνει γνωστό εάν προκειται για τη βίλα και τα 26 στρέμματα στο Πόρτο Χέλι). Σε μερικούς μήνες  ένα ακόμα ακίνητο της οικογένειας Ψυχάρη στο Κολωνάκι είναι προγραμματισμενο να βγει στο σφυρί.


Πέτρος Κωστόπουλος 

Ο έκπτωτος εκδότης της ΙΜΑΚΟ Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με την ΕφΣυν, παρέδωσε συναινετικά στην τράπεζα έναντι οφειλών, το εξοχικό στη Μύκονο το οποίο στη συνέχεια πουλήθηκε προς 6 εκατ. ευρώ από τράπεζα. Το ίδιο συνέβη και με έτερο ακίνητο στη Φιλοθέη, το οποίο θα πουληθεί από την ίδια τράπεζα, καθώς έληξε η συμφωνία με την τελευταία να χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα ως πρώτη κατοικία από την οικογένεια έναντι ενοικίου. 


Αντώνης Λυμπέρης

Δυσκολότερα είναι τα πράγματα για την τράπεζα που έχει το δάνειο του Αντώνη Λυμπέρη, καθώς την κατοικία του στην Πολιτεία, για την οποία είχε λάβει δάνειο 7 εκατ. ευρώ, την... πρόλαβε η Εφορία. Ο πρώην εκδότης, σύμφωνα με πληροφορίες, πέτυχε αναστολή εκτέλεσης του πλειστηριασμού -για το καλό του Δημοσίου (!)- ωστόσο οι τράπεζες πέτυχαν άρση της αναστολής καθώς από το τίμημα του πλειστηριασμού που θα γίνει τελικά την άνοιξη έχει λαμβάνειν και το Δημόσιο.


Θωμάς Λιακουνάκος

Σχετικά με τoν όμιλο Εuromedica του Θωμά Λιακουνάκου (πρώην εκδότης και της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ), μετά από διαγωνισμό που έκαναν στο Λονδίνο, οι τρεις από τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες πούλησαν τα δάνεια προς τη Εuromedica στη Farallon Capital Management, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εταιρείας. Προς την ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι διαγωνισμοί που οργάνωσαν οι τράπεζες και είναι σε εξέλιξη για την πώληση μετοχών και δανείων στις εταιρείες Forthnet, Νηρέας και Σελόντα.  

Πηγή: zoornalistas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40