ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Τον παρέσυρε το ρέμα...


                       Tι έχει να πει για όλα αυτά;...

Διαβάσαμε χθες στο ΑΡΑΧΝΗ News  ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Βαγγέλης Ανδριανάκος έκανε φασαρία επειδή τσιμέντωσαν στην Αρχαία Νεμέα ένα παλιορέμα για να φτιάξουν εκεί μια αυλίτσα του δημοτικού τους συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου τους, πρώην αγροτοπατέρα, πρώην Προέδρου της ΕΑΣ Νεμέας, αναπληρωματικού του Δημάρχου στο ΦΟΔΣΑ κ.λπ. κ.λπ. Γιώργου Γεωργούση.  

 

Δεν τον καταλαβαίνουμε αλήθεια τον Ανδριανάκο... Τι κάνανε δηλαδή τα παιδιά και τα μαλώνει; Τηρούν απλά αυτά που έταξαν προεκλογικά. Είναι κακό αυτό; Του είχαν πει δηλαδή του Γεωργούση προεκλογικά (τότε που το σκεφτόταν ντε... να μπει, να μη μπει;) "μπες εσύ στο ψηφοδέλτιο κι ό,τι θέλεις θα το 'χεις από μας"  αντιδήμαρχος θέλεις;   εμείς βρε κουτό!!! σ' ενοχλεί το ρέμα; εεεμείς είμαστε εδώ, θα το τσιμεντώσουμε και θα σου φτιάξουμε μια αυλή μούρλια, να βάλεις και τις γλαστρούλες σου, να ενώσεις το σπιτάκι σου με την αποθήκη σου... μη βγαίνεις στο δρόμο και κάνεις γύρο και κουράζεσαι.... Αρκεί να μας φέρεις κι εσύ λίγα ψηφαλάκια, να κάνεις κει πέρα καμιά τριανταριά διορισμούς στην Ένωση τα παιδάκια του κοσμάκη ... ε και κράτα τα μωρέ κάνα εξάμηνο και μετά ξέρεις εσύ : από δω παν' κι οι άλλοι.... τα διώχνεις!!!

Μάθαμε ότι ο Ανδριανάκος έβαλε τις φωνές και για τα γενικότερα χαΐρια της Ένωσης... Γι' αυτά θα μιλήσουμε όμως σε άλλη ανάρτηση, όπως και για την κοροϊδία των "αρχόντων' της Ένωσης που λένε δεξιά κι αριστερά - τίγκα στην αναισθησία - για το τεράστιο  όπως μαθαίνουμε χρέος της Ένωσης : "έλα μωρέ, θα το πληρώσουν οι μέτοχοι και θα πουν κι ένα τραγούδι" (τσάμικο μάλλον!!!)....

Προς το παρόν, αφήστε τις μιζέριες και πάρτε ιδέες πώς μπορείτε να μετατρέψετε το ρέμα σας σε μια πολύ σικάτη αυλή, στην οποία μπορείτε να βάλετε τις γλαστρούλες σας, ίσως μια ομπρέλα και μια κούνια το καλοκαίρι ή ακόμη να φτιάξετε αργότερα και μια πισίνα, καθότι η Νεμέα είναι και ορεινή κι ο Κορινθιακός έχει γεμίσει τσούχτρες!!!

 

Ρέμα πριν....

 

  


 Τσ, τσ, τσ, τσ!!!! Μα ήταν αυτό εικόνα ν' αντικρύζει κάθε πρωί ένας αγροτοπατέρας σαν τον Γεωργούση;

 Ρέμα μετά ....

 

 

 

 Ωραία, περιποιημένη, καθαρή αυλίτσα, καγκελόπορτα σινιέ (την πλήρωσε άραγε κι αυτή ο ο Δήμος), γλαστρούλες...

 Κυρίλα και το ρουσφέτι κάργα!!! Είπατε τίποτα;

 

 

* Τις φωτογραφίες μας τις έχουν στείλει αναγνώστες μας - συμπατριώτες του Γεωργούση, που κάνανε και θέμα όταν άρχισε το τσιμέντωμα και σταμάτησε προσωρινά....

 http://nemea15.blogspot.gr