ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018

Με ταβάνι τα 15.000 ευρώ, παίρνεις πραγματικά «εργαλείο»

Αποτέλεσμα εικόνας για Peugeot 208 1.6 Bluehdi 2018 

«Εργαλείο» με κάτω από 15.000 ευρώ! 3 δυνατές προτάσεις! Ελάχιστη κατανάλωση, χαμηλά τέλη ή το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του; Δείτε τώρα ΗΟΤ επιλογές για όλα γούστα!

Τα μικρά αυτοκίνητα έχουν την τιμητική τους. Εντοπίσαμε κάποιες αξιόλογες προτάσεις αγοράς και σας τις προτείνουμε, προβάλλοντας και το χαρακτηριστικό που τις κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσες.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Peugeot 208 1.6 Blue HDi 
1.Peugeot 208 1.6 Blue HDi   από 15.100 ευρώ
Η έκδοση του 208 που ξεχωρίζει είναι αυτή με τον Blue HDi κινητήρα των 1,6 λίτρων και την εξαιρετική για το είδος τιμή, που μένει κοντά στα 15 χιλιάρικα. Στη βασική του έκδοση ο συγκεκριμένος diesel αποδίδει 75 ίππους και 230 Nm και σε όσους μπορεί να φαίνεται μικρή η ισχύς ως απόλυτο νούμερο, έχουμε να πούμε πως η ροπή καλύπτει τη διαφορά και κάνει το μικρό Peugeot να δίνει απαντήσεις σε όλες τις ανάγκες. Με το συγκεκριμένο diesel μοτέρ, το 208 είναι εξαιρετικά οικονομικό, με τον κατασκευαστή να δίνει ως μέση κατανάλωση τα 3,5 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα. Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης περιλαμβάνει 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός αλλά και ηλεκτρικούς καθρέπτες- που στη βασική βενζινοκίνητη έκδοση διατίθενται ως έξτρα.   

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Renault Captur 0.9 90ps 
2.Renault Captur 0.9 90ps   από 14.680 ευρώ
Το μικρό crossover της Renault, με το συγκριτικό πλεονέκτημα που του εξασφαλίζει ο μικρότερος κινητήρας σε μοντέλο της κατηγορίας (όπως είναι τα μόλις 110 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας- λιγότερα πληρώνει μόνο κάποιο υβριδικό αλλά και η χαμηλότερη κλίμακα τεκμηρίων στην εφορία), γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αγοράς. Η τιμή αγοράς της βασικής έκδοσης είναι ένα ακόμα πολύ δυνατό στοιχείο για την επιλογή του ικανού crossover της Renault, που και πλήρως εξοπλισμένο είναι (με a/c, 4 ηλεκτρικά παράθυρα- καθρέπτες και πλήρες πακέτο multimedia), και αρκετά ευρύχωρο για να καλύψει οικογενειακές ανάγκες. Επιπλέον, έχει και την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων από το Euro NCAP που πιστοποιεί όσο καλύτερα γίνεται την ικανότητά του στην παθητική ασφάλεια των επιβατών του.

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Seat Ibiza 2018 
3.Seat Ibiza  από 11.700 ευρώ
Με τιμή που έχει αυξηθεί ελάχιστα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου μοντέλου, το Seat Ibiza δίνει την υπεραξία της αγοράς του καινούργιου, σε συνδυασμό με καλύτερο εξοπλισμό (έχει επιπλέον αερόσακους οροφής σε σχέση με το παλιό Ibiza, φτάνοντας τους 6 συνολικά και νέο πακέτο multimedia από τη βασική έκδοση). Με τον εξοπλισμό και μόνο «καλύπτει» τη διαφορά στην τιμή από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ επιπλέον προσφέρει και περισσότερους χώρους για τους επιβάτες χάρη στο αυξημένο του μεταξόνιο. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως μεγάλη είναι η διαφορά και στο χώρο των αποσκευών, που με 355 λίτρα, είναι ο μεγαλύτερος της κατηγορίας. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, η τιμή αγοράς που είναι κάτω από τα 12 χιλιάρικα, κάνει το νέο Ibiza πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση για αγορά.


πηγή