ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

''Οι άθλιοι'' της Νεμέας


 http://www.antinews.gr/media/2017/06/anthropoi-kai-anthropakia_3.jpg 
Πριν λίγες μέρες σας είχαμε προϊδεάσει για το τι θα επακολουθήσει  Έρχονται στοιχεία που ''ζεματάνε'' στην Νεμέα!  

 Ήρθε λοιπόν το χθεσινό συμβούλιο του δήμου Νεμέας που έγινε το έλα να δεις !... για να επιβεβαιώσει του άρθρου το αληθές!

Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Βαγγέλης Ανδριανάκος κατηγόρησε για αθλιότητες τον Δήμαρχο Κώστα Καλαντζή  αλλά και τον σύμβουλο του κ. Γεωργούση που έλαμψε ακόμα μια φορά δια της απουσίας του!

Δια της απουσίας τους έλαμψαν και άλλοι πέντε σύμβουλοι του Δημάρχου με τις πληροφορίες να λένε πως κάποιοι εξ αυτών δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις  με τον αρχηγό τους αφήνοντας τον με αυτόν τον τρόπο εκτεθειμένο στο έλεος της αντιπολίτευσης!...

Το μενού περιελάμβανε σκουπίδια, προηγούμενες εκλογές, ένωση, εισαγγελείς ,ρέματα αλλά και Σύριζα!...

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά όμως

  
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 Ο κ. Ανδριανάκος κατηγόρησε τον Δήμαρχο πως δεν έκανε τίποτα για το θέμα των σκουπιδιών αφήνοντας εκτεθειμένο έναν ολόκληρο δήμο, πως η Καλαμάτα που έκανε αυτό που ήθελε να κάνει ο πρώην Δήμαρχος σώθηκε με το θέμα αυτό και ρώτησε για τα 200.000 που πήρε για τον ΧΑΔΑ ο Καλαντζής τι τα έκανε χωρίς να πάρει απάντηση!...


http://2.bp.blogspot.com/_BK2KfEh6nuI/TGrmmE59XqI/AAAAAAAAAwg/N_Ujblg_lo4/s1600/giorgousis+001.JPG 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - Ε.Α.Σ. ΝΕΜΕΑΣ

Κατηγόρησε ευθέως Καλαντζή και Γεωργούση για ''κολεγιές'' και πως  για χάρη των ψήφων στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές έκαναν ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Ένωση Νεμέας ενώ γνώριζαν πως δεν άντεχαν τα οικονομικά της. Ενώ τους προέτρεψε να πάνε να καταθέσουν στον εισαγγελέα!...

Ανέφερε μάλιστα και ένα περιστατικό που σύμφωνα με αυτό  ο σύμβουλος του δήμου και πρώην πρόεδρος της ένωσης κ. Γεωργούσης διαδίδει δεξιά και αριστερά πως το χρέος της Ε.Α.Σ. Νεμέας θα τα πληρώσουν οι εταίροι της ένωσης! 

Και έκλεισε τις κατηγορίες του χαρακτηρίζοντας όλα αυτά αηδία και ντροπή αλλά και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο υπονοώντας πως αυτά που λέει θα τα στηρίξει περιμένοντας και τον απόντα Γεωργούση!

ΥΓ: Αλήθεια ο κ. Γεωργούσης θα πάρει επίσημα θέση σε αυτά που τον κατηγόρησε o πρώην δήμαρχος η θα επιλέξει την σιωπή; 
Και τι έχει να πει στους αγρότες για το χρέος της ένωσης θα το μοιράσει σε αυτούς;


http://2.bp.blogspot.com/-Mg27lDYM2JE/UdJExPqpeCI/AAAAAAAAe0o/osflsKzj1Dw/s300/georgoysis-300x230.png

ΡΕΜΑ

Φαίνεται πως ο Γεωργούσης είχε την ''τιμητική'' του σε αυτό το συμβούλιο του αφού και το θέμα με το ρέμα αφορούσε αυτόν! 

Ο κ. Ανδριανάκος κατηγόρησε την δημοτική αρχή πως τον επιβράβευσε (τον Γεωργούση) με την  ''τακτοποίηση'' του ρέματος στο σπίτι του ενώ αυτός θα έπρεπε να λογοδοτεί στην δικαιοσύνη για το χρέος της ένωσης.

Και η απάντηση του Καλαντζή ήταν πως δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα και πως κακώς έγινε αν έγινε το ρέμα και η ένωση των δύο οικοπέδων!!! Βέβαια εκεί γέλασαν και τα τσιμέντα (που ρίχτηκαν σε αυτό το ρέμα) αφού δεν πείστηκε κανείς!


 
ΣΥΡΙΖΑ 

Οι βόμβες πολλές από τον πρώην Δήμαρχο αλλά αυτό με τον Σύριζα λίγοι θα το περίμεναν. 

Κατηγόρησε ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Σύριζα στηρίζει Καλαντζή (αλήθεια η τοπική της Ν.Δ. τι γνώμη έχει) και αναρωτήθηκε τι θα πουν στους Νεμεάτες γι αυτήν την στήριξη οι Συριζαίοι; 

Μάλλον το φλουρί που κέρδισε πρόσφατα από ''αυτούς'' δεν του έκανε καλό!...