ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Το κινέζικο 3D τηλέφωνο που «σαρώνει» στην αγορά

http://cdn.e-radio.gr/repository/2018/elef3dthlefneofetumainena.jpg 
Κάθε εταιρία τεχνολογίας που κατασκευάζει smartphones,tablets και δεκάδες ακόμα προϊόντα προσπαθεί να βρει το κάτι καινούργιο για να μας εντυπωσιάσει αλλά παράλληλα και να προχωρήσει την χρηστικότητα και τις δυνατότητες των κινητών συσκευών.

Έτσι τα τελευταία χρόνια είχαμε την αναγνώριση προσώπου στα κινητά, το σκάνερ της ίριδας ματιού, τις διπλές κάμερες και τις οθόνες να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του "σώματος" ενός smartphone.
Αλλά η Elephone δεν έμεινε εκεί και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα με την νέα της συσκευή, το Elephone P8 3D.

Το P8 προσφέρει την εμπειρία των τρισδιάστατων γραφικών χωρίς την χρήση 3D γυαλιών ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής. Συγκεκριμένα είναι μια μεταλλική συσκευή με αλουμινένιο σκελετό, Full HD IPS οθόνη 5.5″ και επίστρωση από γυαλί 2.5D που δημιουργεί την αίσθηση του βάθους (κυρτώνει ελαφριά στα σημεία επαφής με το σκελετό της συσκευής).
Επιπλέον διαθέτει eye-tracking τεχνολογία που ελέγχει διαρκώς την θέση των ματιών όταν κοιτάμε την οθόνη με σκοπό να βελτιώνει συνεχώς την τρισδιάστατη απεικόνιση των γραφικών.

Και ενώ κανείς θα περίμενε κανείς η συσκευή να έχει μεγάλη τιμή το P8 αξίζει 125 ευρώ.
Αλλά το Elephone P8 δεν σταματάει εκεί. Χάρη στην τεχνολογία SuperD 3D και με την βοήθεια από τις δύο κάμερες του μπορείτε να τραβήξετε τρισδιάστατες φωτογραφίες που έχουν την πραγματική απεικόνιση αυτού που είδατε και καταγράψατε.
Η συσκευή αναμένεται να εφοδιαστεί με κορυφαίες λειτουργίες στον τομέα της 3D απεικόνισης για να ενισχύσει τις φωτογραφίες, τα video και τα games που θα παίζετε στο κινητό.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν είναι αξιόλογα. Συγκεκριμένα έχει 4GB RAM και 64GB ROM, μία selfie κάμερα 16MP και δύο κανονικές στα 13.0MP και 2.0MP καθώς και μία τεράστια μπαταρία στα 4050mAh που κρατάει άνετα για δύο ημέρες.
Βρείτε το ΕΔΩ στα 125 ευρώ
Βρείτε το ΕΔΩ στα 125 ευρώ
Χαρακτηριστικά
1.5GHz,Octa Core
CPU: MTK6750T
GPU: Mali-T820 MP2
RAM: 4GB RAM
ROM: 64GB
Οθόνη: 2.5D Arc Screen,Capacitive IPS, 1920 x 1080 (FHD)
Μέγεθος οθόνης: 5.5inch
Κάμερες: 13.0MP + 2.0MP
Μπροστά κάμερα: 16.0MP
Μπαταρία: 4050mAh