ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - Δραση αγαπης εν οψει Πασχα για τους οικονομικα ευπαθεις πολιτες του Χιλιομοδιου [Video]

http://diogenis-press.gr/wp-content/uploads/2017/01/maxresdefault.jpg 
O πρόεδρος της τοπικής ενότητας Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος σε συνεργασία με τον σύλλογο “Σώστε το” και τον πρόεδρο του,Κώστα Ραντίτσα, ξεκινησε απο την Δευτερα και θα συνεχισει  μέχρι και την Κυριακή 8 Απριλίου,μια δράση αγάπης για τους οικονομικα ευπαθεις πολίτες του χωριού.
 
Στόχος των Δημήτρη Μπίτζιου και Κώστα Ραντίτσα είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα απαραίτητα είδη, όπως επίσης και να μοιραστούν αρνιά στις οικογένειες που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. 

Απο σήμερα το πρωί και μέχρι την Κυριακή στα γραφεία του ΚΑΠΗ Χιλιομοδίου απο τις 9 το πρωί μέχρι και τις 13.00 θα υπάρχει εθελοντής που θα συγκεντρώνει τις προσφορές.
Τα τρόφιμα και τα αρνιά θα παραδοθούν στις οικογένειες την Μεγάλη εβδομάδα. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση των κατοίκων του Χιλιομοδίου προκειμένου όλοι να προσφέρουν ότι μπορούν,για να μην μείνει κανένα σπίτι το Πάσχα χωρίς τα απαραίτητα…

Οι κάτοικοι του Χιλιομοδίου, όποτε τους έχει ζητηθεί να βοηθήσουν έχουν δώσει εντυπωσιακό παρών και αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα. Οποιος θέλει να προσφέρει είτε με τα απαραίτητα είδη, θα απευθείνεται στο ΚΑΠΗ και φυσικά στον πρόεδρο της κοινότητας ή στον πρόεδρο του συλλόγου.
Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή η κοινωνία για να περάσουν όλοι της Αγιες ημέρες του Πάσχα όσο γίνεται καλύτερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου