ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Fast and furious στην παραλιακή! Video από τις κόντρες και τα άγρια επεισόδια στη Βάρκιζα

http://www.geeklegacy.com/wp-content/uploads/2015/03/Fast-And-Furious.png 

- Απίστευτες εικόνες από τα όσα έγιναν το βράδυ στην παραλιακή
- Χιλιάδες οι συγκεντρωμένοι που ήθελαν να παρακολουθήσουν… κόντρες
- Πετροπόλεμος, καμένοι κάδοι, δακρυγόνα και δυο αστυνομικοί τραυματίες
- Έφτασαν τις 30 οι συλλήψεις
- Καρέ καρέ όσα έγιναν
Δεν είναι ό,τι πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Όλοι ξέρουν πως σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται κάθε βράδυ κόντρες. Κόντρες που μπορεί να αποδειχθούν κόντρες θανάτου. Αυτή τη φορά, πάντως, μείναμε στα επεισόδια. Άγρια, με τραυματισμούς και συλλήψεις. Και όλα καταγράφηκαν σε video που έχουν ανέβει στο youtube. Γιατί για κάποιους, οι κόντρες είναι "παράσημο". Τόσο μυαλό έχουν…

Το κάλεσμα για τις κόντρες στη Βάρκιζα έγινε μέσω Facebook. Και ανταποκρίθηκαν σχεδόν 2.000 άτομα. Κανείς από εκείνους που έκαναν το κάλεσμα δεν σκέφτηκε ή δεν τον ενδιέφερε ότι μπορεί να ανταποκρινόταν και η Τροχαία σε αυτό.

 


Το ραντεβού είχε δοθεί στην παραλιακή, περίπου στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ribas. Όταν οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώθηκαν, τα αυτοκίνητα άρχισαν να μαρσάρουν και όλα ήταν έτοιμοι για το… fast and furious αλλά εμφανίστηκε η Τροχαία και τα σχέδια άλλαξαν.
Αν και θα περίμενε κανείς πως οι διοργανωτές θα ματαίωναν τις κόντρες, εκείνοι απλά άλλαξαν… τοποθεσία. Και δεν πήγαν μακριά. Επέλεξαν στο σημείο στη συμβολή της παραλιακής με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο ύψος του εστιατορίου "Ζάχος". Ξανά μαρσαρίσματα, ξανά έτοιμοι να πατήσουν γκάζι οι οδηγοί. 
Μόνο που εμφανίστηκε ξανά η Τροχαία. Και μαζί της, αυτή τη φορά, μια διμοιρία των ΜΑΤ. Και τότε, ξεκίνησαν όλα!


 Ομάδα ατόμων που βρισκόταν στην παραλιακή να για συμμετάσχει ή απλά να παρακολουθήσει τις κόντρες άρχισε να σπάει πεζοδρόμια και να πετάει πέτρες και ό,τι άλλο μπορούσε στα ΜΑΤ. Που «απάντησαν» με δακρυγόνα. Η παραλιακή δεν άργησε να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

κκκ Και όλα αυτά την ώρα που ανυποψίαστοι οδηγοί ήθελαν να περάσουν. Αλλά με τις πέτρες να πέφτουν βροχή, αναγκάζονταν να σταματούν ακόμη και να κάνουν όπισθεν μην πέσει τίποτα πάνω τους. Ο δρόμος έκλεισε και η κατάσταση μάχης διήρκεσε σχεδόν μια ώρα.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δυο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. 30 άτομα συνελήφθησαν, ενώ η Τροχαία προχώρησε ακόμη και σε κατάσχεση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Η "ψαριά" της τροχαίας σε αριθμούς 
Συνολικά συνελήφθησαν 29 έλληνες και ένας γεωργιανός. Παράλληλα, συνελήφθη ένας Έλληνας, ηλικίας 30 ετών, οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, γιατί έκανε συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς. Κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα, καθώς και κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του, καταγράφοντας τα όσα διαδραματίζονταν.


Τη φωτογραφία μιας από τις μηχανές που κατασχέθηκαν εδώσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. 


Τη φωτογραφία μιας από τις μηχανές που κατασχέθηκαν εδώσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.
Σημειώνεται ακόμα, ότι διενεργήθηκαν συνολικά 320 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 197 παραβάσεις που επισείουν διοικητικά πρόστιμα, εκ των οποίων οι 15 επιφέρουν και πρόσθετες ποινικές κυρώσεις.
Οι παραβάσεις ήταν οι εξής: Επικίνδυνοι ελιγμοί 11, οδήγηση για επίδειξη και εντυπωσιασμό 4, παραβίαση κόκκινου σηματοδότη 4, υπέρβαση ανώτατου ορίου ταχύτητας 1, μη χρήση ζώνης ασφαλείας 6, μη χρήση προστατευτικού κράνους 12, στέρηση άδειας οδήγησης 9, χρήση κινητού τηλεφώνου 17, στέρηση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου Οχήματος 3, ανασφάλιστα οχήματα 5 και λοιπές τροχαίες παραβάσεις 125.

Επίσης, αφαιρέθηκαν 47 άδειες ικανότητας οδήγησης, 39 άδειες κυκλοφορίας και 26 πινακίδες κυκλοφορίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου