ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SEXY - Έχασε το πόδι της, πάλεψε με την κατάθλιψη και φωτογραφίζεται

Alton Towers rollercoaster crash victim Vicky Balch 
Η ζωή επιφύλαξε μια πραγματικά τεράστια δοκιμασία για την Vicky Balch. Ήταν ένα από τα θύματα στο τρενάκι στο λούνα παρκ Alton Towers κι έχασε το πόδι της προκειμένου οι γιατροί να σώσουν τη ζωή της.
Η 21χρονη παραδέχθηκε ότι αμέσως μετά το ατύχημα και τον ακρωτηριασμό βυθίστηκε στην κατάθλιψη και υπήρξαν στιγμές που πέρασε από το μυαλό της να βάλει τέλος στη ζωή της.
gaydan3 
Η Vicky Balch πάλεψε, τόσο με τα δραματικά αποτελέσματα του ατυχήματος, όσο και με την κατάθλιψη και νίκησε. Σήμερα, 1,5 χρόνο μετά το ατύχημα, αποφάσισε να κάνει και γυμνή φωτογράφιση:
gaydan4
«Θέλω να δείξω ότι έχω αγαπήσει ξανά το σώμα μου, με τα "σημάδια της μάχης" και με όλα». Ο φωτογράφος με ρώτησε αν ήθελα να μοντάρει τις φωτογραφίες (σ.σ. ώστε να μην φαίνονται οι ουλές από τον ακρωτηριασμό), όμως του είπα, όχι, δεν τις αλλάζω, είναι μέρος της ζωής μου», τόνισε η γυναίκα στο Sunday People.
gaydan5
Όσο για το λόγο που έκανε τη φωτογράφιση είπε ότι την έκανε για να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της και να πολεμήσει το bullying που υπέστη στα social media.
«Δεν πρόκειται να είμαι ποτέ ξανά η ανέμελη κοπέλα που ήμουν κάποτε αλλά είμαι πιο δυνατή και θέλω να εμπνεύσω κι άλλους» λέει στην ίδια συνέντευξη.
gaydan6 gaydan2
 ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου