ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ - Η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας ρωτούσε αν είναι ωραία στα διαλείμματα του «Φως στο Τούνελ»

http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_85685/h-mauri-xira-tis-argolidas-mila-mesa-apo-ti-fulaki.w_l.jpg 
Η γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Δεκέμβριο του 2014, σε σπίτι κοινού τους φίλου.
Η δημοσιογράφος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση η ψυχραιμία της κατηγορούμενης, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για το μακαρίτη.

«Η ίδια, η κατηγορούμενη απευθύνθηκε σε έμενα για να κάνω μια έρευνα, να βρω κάτι. Ήταν σαν να ήθελε να χρησιμοποιήσει, την εκπομπή, σαν ένα θέατρο για να δώσει μια παράσταση, εγώ αυτό ένιωσα», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.
«Αντί να έχει αυτό το σοκ που βρέθηκε στο χώρο που δολοφονήθηκε ο σύζυγος της, αστειευόταν με το συνεργείο, μπήκε μέσα στο σπίτι και μίλησε και με τον ιδιοκτήτη», πρόσθεσε.

 https://i.ytimg.com/vi/95Y4to-VvLY/hqdefault.jpg

Η έμπειρη δημοσιογράφος είπε επίσης πως όταν τη φιλοξένησε στην εκπομπή της, στα διαλείμματα απευθυνόταν στο δικηγόρο και στο γαμπρό της, ρωτώντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο γυαλί. Επίσης, όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποιούσε το όνομα του αλλά τη λέξη «αυτός».
Στη συνέχεια της δίκης προκλήθηκε ένταση κατά την εξέταση ενός υψηλόβαθμου αστυνομικού, ο οποίος είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι η Δήμητρα Βούλγαρη του είχε αναφέρει προφορικά ότι θα ομολογούσε για την πράξη της, χωρίς ωστόσο τελικά να πάρει την έγγραφη απολογία της.

 http://www.thetoc.gr/images/articles/2/article_78181/upl55b242acbb9c3.jpg

Οι δύο συνήγοροι της «μαύρης χήρας» εξοργίστηκαν με τις δηλώσεις του μάρτυρα και ζήτησαν την εξαίρεση του. Όταν το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την ένσταση τους, εκείνοι αποχώρησαν από την αίθουσα και η πρόεδρος όρισε νέους συνηγόρους.
Το επόμενο «επεισόδιο» της ακροαματικής διαδικασίας έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου