ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Μέσι της Κορινθίας!

http://www.fortunegreece.com/wp-content/uploads/2015/06/13/%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B9.jpg
 Φαίνεται πως δεν λείπουν τα ταλέντα από την Κορινθία 

Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Κορινθίας φέτος είναι πολύ συναρπαστικό αφού 4 ομάδες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική.

Από αυτό το πρωτάθλημα δεν λείπουν και οι νεαροί παίκτες που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν σπουδαία καριέρα και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

 

Ένας παίκτης από αυτούς βρίσκεται στην ομάδα (έκπληξη του πρωταθλήματος ) του Ισθμιακού.
Ο Γεωργίου λοιπόν γιατί περί αυτού ο λόγος έχει πάρει από το χέρι... την ομάδα του σαν άλλος Μέσι (μοιάζει και στο μποι) και την οδηγεί από νίκη σε νίκη.

Το 10 το καλό της ομάδας αυτής σκοράρει κατά ρυπάς και δείχνει ικανό για μεγάλα πράγματα ανεβάζοντας τόσο της δικές του μετοχές όσο και της ομάδας του που θα ήταν άδικο να μην πούμε πως πέραν του Γεωργίου έχει και άλλους καλούς παίκτες που όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει ένα σπουδαίο σύνολο.

 

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Μέσι της Κορινθίας αν κρατήσει χαμηλά τους τόνους και δεν πάρουν τα μυαλά του αέρα έχει όλο το μέλλον δικό του.

Ας δούμε video με μερικά γκολ του νεαρού επιθετικού (που βρήκαμε στο αποψη24) και που έχει σκοράρει ακόμα και με κόρνερ!
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου