ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΣ Χαμός με τις ερωτικές περιπέτειες χασάπη στη Θεσσαλονίκη

http://www.toxwni.gr/media/k2/items/cache/cadf52862c66ca0a18ac88c59c0a2e0e_XL.jpg?t=-62169984000 
Σάλο έχουν προκαλέσει σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης οι ερωτικές περιπέτειες ενός χασάπη.
Ο 55χρονος άνδρας, όπως αποκαλύφθηκε, εκτός του ότι ήταν παντρεμένος, είχε και μόνιμη ερωμένη, αλλά και πολλές άλλες συντρόφους, οι οποίες ήταν συνήθως πελάτισσές του. Φημολογείται μάλιστα ότι τις κερνούσε κρέας με αντάλλαγμα κάποιες ερωτικές στιγμές.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν πριν από λίγες ημέρες ο κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το μαγαζί ώστε να συνευρεθεί με πελάτισσά του στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου του, την οποία είχε μετατρέψει σε ερωτική φωλιά. Όμως, η ερωμένη του που δεν είχε νέα του ανησύχησε και πέρασε από το μαγαζί. Όταν αντίκρισε την πόρτα κλειστή αντιλήφθηκε τι συμβαίνει κι άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Εκείνος, πανικόβλητος και για να μην δώσει στόχο στη γειτονιά, της άνοιξε αλλά εκείνη εντόπισε την άλλη γυναίκα. Τότε άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Από τα χέρια τους όμως δεν γλίτωσε και ο ίδιος ο κρεοπώλης, τον οποίο χτυπούσαν με τα χέρια και τις τσάντες τους.

Όπως ήταν φυσικό, οι φωνές ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά και τα νέα έφτασαν στα αυτιά της συζύγου του, από τα χέρια της οποίας δεν γλίτωσε επίσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κρεοπωλείο παραμένει εδώ και δύο ημέρες κλειστό.
Πηγή: thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου