ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πόσο πουλήθηκε το τελευταίο Evo

 
Η δημοπρασία πώλησης του τελευταίου Lancer Evolution Final Edition ολοκληρώθηκε και ο τυχερός που έχει να λέει πως αγόρασε το τελευταίο Evo που κατασκευάστηκε, το κύκνειο άσμα μιας εποχής, το “χτύπησε” με 76.400 δολάρια, περίπου 30.000 δολάρια περισσότερα από την τιμή που πωλούνταν κανονικά στις αντιπροσωπείες της Mitsubishi.

Το 1.600στο Lancer Evolution Final Edition σημάνει το τέλος μιας τεράστιας ιστορίας που έχει γραφτεί από την σειρά Evolution, από το 1992 μέχρι και σήμερα. Το αυτοκίνητο δημοπρατήθηκε είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα. New Diamond White Pearl όπως το ονομάζει η εταιρία, με μαύρη αλουμινένια οροφή και μαύρες λεπτομέρειες στο καπό και στον εμπρός προφυλακτήρα. Η γρίλια επίσης του εμπρός προφυλακτήρα είναι σε σκούρη απόχρωση αντίστοιχη με αυτή των ζαντών. Στο εσωτερικό επίσης υπάρχει πλακέτα με τον αριθμό 1600 και κόκκινες ραφές στη ταπετσαρία.

 

Η έκδοση Final Edition αποδίδει 303 ίππους και 41,3 κιλά ροπής από τον 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα και εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η ανάρτηση είναι ελαφρώς βελτιωμένη, με αμορτισέρ της Bilstein και ελατήρια Eibach.

 

Όλα τα χρήματα από την δημοπρασία, μαζί και με αυτά που πουλήθηκε το πρώτο Lancer Evolution Final Edition -συνολικά 122.600 δολάρια, θα διατεθούν στα ιδρύματα Feeding America Riverside|San Bernardino και Second Harvest Food Bank of Orange County.

 

Προς το παρών δεν υπάρχουν ενδείξεις για μελλοντικά σχέδια κατασκευής νέου Lancer Evolution. Το 2015 ο επικεφαλής της Mitsubishi, Osamu Masuko έκανε λόγο για επιστροφή του ονόματος Evolution, αλλά που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα υβριδικό σπορ crossover.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου