Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε πόσο πουλήθηκε το τελευταίο Evo

 
Η δημοπρασία πώλησης του τελευταίου Lancer Evolution Final Edition ολοκληρώθηκε και ο τυχερός που έχει να λέει πως αγόρασε το τελευταίο Evo που κατασκευάστηκε, το κύκνειο άσμα μιας εποχής, το “χτύπησε” με 76.400 δολάρια, περίπου 30.000 δολάρια περισσότερα από την τιμή που πωλούνταν κανονικά στις αντιπροσωπείες της Mitsubishi.

Το 1.600στο Lancer Evolution Final Edition σημάνει το τέλος μιας τεράστιας ιστορίας που έχει γραφτεί από την σειρά Evolution, από το 1992 μέχρι και σήμερα. Το αυτοκίνητο δημοπρατήθηκε είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα. New Diamond White Pearl όπως το ονομάζει η εταιρία, με μαύρη αλουμινένια οροφή και μαύρες λεπτομέρειες στο καπό και στον εμπρός προφυλακτήρα. Η γρίλια επίσης του εμπρός προφυλακτήρα είναι σε σκούρη απόχρωση αντίστοιχη με αυτή των ζαντών. Στο εσωτερικό επίσης υπάρχει πλακέτα με τον αριθμό 1600 και κόκκινες ραφές στη ταπετσαρία.

 

Η έκδοση Final Edition αποδίδει 303 ίππους και 41,3 κιλά ροπής από τον 2λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα και εφοδιάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Η ανάρτηση είναι ελαφρώς βελτιωμένη, με αμορτισέρ της Bilstein και ελατήρια Eibach.

 

Όλα τα χρήματα από την δημοπρασία, μαζί και με αυτά που πουλήθηκε το πρώτο Lancer Evolution Final Edition -συνολικά 122.600 δολάρια, θα διατεθούν στα ιδρύματα Feeding America Riverside|San Bernardino και Second Harvest Food Bank of Orange County.

 

Προς το παρών δεν υπάρχουν ενδείξεις για μελλοντικά σχέδια κατασκευής νέου Lancer Evolution. Το 2015 ο επικεφαλής της Mitsubishi, Osamu Masuko έκανε λόγο για επιστροφή του ονόματος Evolution, αλλά που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα υβριδικό σπορ crossover.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40