ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Τρόμος στην Κόρινθο - Ληστεία με απειλή της ζωής για τριμελή οικογένεια

http://static.dimokratiki.gr/uploads/2015/08/desimo-744x513.jpg 

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο γονείς δένοντάς τους και τους απειλούσαν ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους έδειχναν πού έκρυβαν χρήματα και τιμαλφή - Έκλεψαν 4.850 ευρώ και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν 

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια οικογένεια μέσα στο σπίτι της στην κοινότητα Μπολάτι του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία, όπου εισέβαλαν άγνωστοι κακοποιοί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και ξύπνησαν απότομα τα τρία μέλη της.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο γονείς δένοντάς τους και τους απειλούσαν ότι θα τους σκοτώσουν αν δεν τους έδειχναν πού έκρυβαν χρήματα και τιμαλφή. Με το φόβο ότι θα έκαναν κακό στο παιδί τους, τα θύματα τους αποκάλυψαν το σημείο όπου φύλαγαν 4.850 ευρώ τα οποία είχαν αποσύρει από την τράπεζα πριν εφαρμοστούν τα capital controls επειδή είχαν ακούσει τις φήμες για επικείμενο «κούρεμα» καταθέσεων.

Οι κακοποιοί άρπαξαν τα χρήματα μαζί με κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί λίγη ώρα αργότερα και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών, χωρίς όμως να βρεθεί κάποιο ίχνος τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου