ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

Ο JORDAN ΕΧΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ

http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/53/5310/R8OIG00Z/posters/michael-jordan-2011-portrait-plus.jpg 

Είναι μια από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ΝΒΑ, είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί το δικό του μονοπάτι χωρίς να τον ενδιαφέρει τι λέει ο Τύπος και ο κόσμος και σιγά σιγά "χτίζει" τον δικό του μύθο στο παγκόσμιο μπάσκετ. Είναι ο πιο εκρηκτικός point guard που έχει δει το άθλημα και μετά την απόφασή του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Oklahoma City Thunder, βλέπει πολλούς από τους επικριτές του να αλλάζουν άποψη γι' αυτόν. Ο Russell Westbrook δεν είναι πια το ατίθασο παλικαράκι του παρελθόντος, αλλά ένας από τους 4-5 κορυφαίους παίκτες της λίγκας και ένας μελλοντικός Hall of Famer που ακούει τον ένα μετά τον άλλο τους αστέρες του παρελθόντος να υποκλίνονται στο ταλέντο του.

Μόνο που αυτή τη φορά, άκουσε τον κορυφαίο στην ιστορία του αθλήματος να τον αποθεώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο!

"Ο Westbrook μου θυμίζει εμένα, πριν από 30 χρόνια! Η συμπεριφορά, ο τρόπος που προσπαθούσα να αποδείξω τι μπορώ να κάνω, το τόσο πάθος που έδειχνα για το μπάσκετ. Το βλέπεις στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται. Μπορείς να το καταλάβεις ότι αγαπά το άθλημα, παίζει με τόση ενέργεια" είπε ο MJ στον Russ Bengston του Complex και με αυτό τον τρόπο "φόρεσε" στον Westbrook ένα από τα σημαντικότερα "παράσημα" της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο superstar των Oklahoma City Thunder έμεινε με ανοιχτό το στόμα με τον χαρακτηρισμό "Young Jordan" και αρκέστηκε να πει πως: "Είναι τρελό! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Το να ακουω τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του αθλήματος να μιλά έτσι για εσένα ως παίκτη και ως άνθρωπο, είναι κάτι που θα συνεχίσει να μου δίνει κίνητρο για να παλεύω σκληρά".

Για την ιστορία, ο Michael Jordan εκτιμά εδώ και αρκετά χρόνια το ταλέντο και την προσωπικότητα του Westbrook, με αποτέλεσμα να τον έχει πλέον κεντρικό πρόσωπο της Jordan Brand. Μπορεί ο Russ να μη φτάσει ποτέ το επίπεδο του MJ, όμως δεν είναι τυχαίο πως τύποι με τρομερά ανταγωνιστικό χαρακτήρα όπως ο AIR και ο Kobe Bryant του βγάζουν το καπέλο, την ώρα που αρκετός κόσμος τον χαρακτηρίζει εγωιστή (!) και άναρχο στο παιχνίδι του.πηγη0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου