Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κυκλώματα γέμιζαν με «μπόμπες» μαγαζιά της Αττικής

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/9010ca1b3f4d3b4567f75b9e4472df6f_L.jpg
Δύο κυκλώματα που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες «μπόμπες» και λαθραία αλκοολούχα ποτά όλων των ειδών, σε δεκάδες μπαρ, καφετέριες στην Αττική, εξαρθρώθηκαν από την Οικονομική Αστυνομία, μετά από πολύμηνες έρευνες.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, η μία ομάδα παρασκεύαζε ποτά «μπόμπες» σε πλήρως οργανωμένο εργαστήριο, στο Μενίδι, τα συσκεύαζε σε μπουκάλια με πλαστές ετικέτες και τα διακινούσε μέσα από κάβες ή απευθείας σε καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος, εν γνώσει των ιδιοκτητών και υπαλλήλων, με συνέπεια, εκτός των άλλων, να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών. 




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzQGkfGtRvITkX5J2mLojbrV7nZummOt71doEXiftbBmT4kmNx2ZD-gRbpuQpkTDXmTIBP2mqZMJDqI17JfAle9gTQovAzSdr9tLWSphVaYLR2N5lxkJn_CevK0JNe2UFGMwp7gOtFu5jw/s1600/00000000000ako%CE%B9oiiiaii+-1+(1).jpg 

Η δεύτερη ομάδα αγόραζε αλκοολούχα ποτά απο τη Βουλγαρία, σε φθηνή τιμή, λόγω της χαμηλής φορολογίας, άλλαζε τις ετικέτες με ελληνικά λογότυπα και τα πωλούσε σε υψηλότερη τιμή, πάλι εν γνώσει των καταστηματαρχών, οι οποίοι, επίσης, έβγαζαν μεγαλύτερο κέρδος, ζημιώνοντας το Δημόσιο.
Μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν από την Αστυνομία στα εργασήρια, σε σπίτια και σε καταστήματα, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα (15 Έλληνες και ένας αλλοδαπός), ενώ άλλα 19 άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση, αναζητούνται.


Από την αστυνομική έρευνα προκύπτει ότι οι δύο ομάδες δραστηριοποιούνταν στη νόθευση και διακίνηση παράνομων αλκοολούχων ποτών, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2015.
Ποτά- μπόμπες διακινούσε συμμορία στην Αττική 

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δοχεία και δεξαμενή παρασκευαστηρίου, σύστημα εμφιάλωσης και σύστημα μετάγγισης, 1.298 αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων ποτών, γνωστών επωνυμιών, καρούλι με ετικέτες πώματος και πλήθος πωμάτων μπουκαλιών, 100 λίτρα καθαρού οινοπνεύματος, 1.821 γεμάτες φιάλες διαφόρων ποτών και 1.008 κενές φιάλες, ποσότητες χύμα κρασιού-ρακί-τσίπουρου, τιμολόγια και φορολογικά στοιχεία, ένας ψηφιακός δίσκος, ένα πιστόλι των 9mm και πιστόλι κρότου με 11 φυσίγγια, 28 γραμμάρια ινδική κάνναβης, κινητά τηλέφωνα και 1.100 ευρώ.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας, της νομοθεσίας «περί σημάτων», του εθνικού τελωνειακού κώδικα, της νομοθεσίας για πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Τα λαθραία και νοθευμένα αλκοολούχα ποτά παραδόθηκαν στο τελωνείο για να καταλογισθούν οι διαφυγόντες φόροι και παραγγέλθηκε στο Γενικό Χημείο του Κράτους η σχετική εξέτασής τους. 


 ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40