ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Η… δασκάλα που έχει ανάψει φωτιές στην Πάτρα! [photo]

http://www.cretadrive.gr/wp-content/uploads/2013/05/sexy-teacher.jpg 
Οι καυτές της φωτογραφίες και οι προκλητικές πόζες στο facebook έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμη… και από μαθητές της (κυρίως της Στ΄ Δημοτικού) αλλά και από παλαιότερους μαθητές της που πλέον φοιτούν σε Γυμνάσια!

Η καυτή δασκάλα αν και γνωρίζει ότι οι αποκαλυπτικές της πόζες έχουν γίνει αντικείμενο θαυμαμού και συζητήσεων από πολλούς νεαρούς αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία πατρινούς, συνεχίζει την προκλητική της συμπεριφορά απέναντι τόσο στους μαθητές της όσο και στους συνάδελφους της…!

Εκτός όμως από τις αποκαλυπτικές της πόζες η συγκεκριμένη δασκάλα προκαλεί και με την συμπεριφορά της. Αφού δεν είναι λίγες οι φορές που φορά μικροσκοπικές φούστες και μπλουζάκια τα οποία «αποκαλύπτουν» (φόρα παρτίδα) τα πλούσια προσόντα της. Ενώ συνηθίζει να κυκλοφορεί στην πόλη ακόμη και με καυτά κολάν τα οποία αποτυπώνουν πλήρως… το κορμί της στα μάτια των περαστικών!

 Οι μαθητές από την πλευρά τους όπου βρεθούν και όπου σταθούν δείχνουν και στέλνουν τις φωτογραφίες της δασκάλας τους.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η ιδιωτική ζωή της καυτής δασκάλας έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού και στο παρελθόν. Λέγεται πως μετά από μία απογοήτευση… του έδωσε και κατάλαβε! Δεν ξέρουμε πόσο καλή είναι στα μαθήματα (μέσα στην τάξη), όμως έξω από αυτήν… κάνει θραύση! Πολλές φορές όμως είναι και «κιτς» με αποτέλεσμα τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν! Tromaktiko

Η… δασκάλα που έχει ανάψει φωτιές στην Πάτρα!  [photo] - Φωτογραφία 2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου