ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Η Ε.Α.Σ. Νεμέας, ο πόλεμος, το κυνήγι μαγισσών και το μαγαζί γωνία...
Ενώ δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος με τα αγροτικά θέματα στην Νεμέα έρχεται η Ε.Α.Σ. Νεμέας με νέα της ανακοίνωση να απαντήσει σε όσα της χρεώνουν, να ''φωτογραφίσει'' ποιοι βρίσκονται πίσω από τον συνεχή πόλεμο εναντίων της αλλά και από το ανελέητο κυνήγι παραγωγών εμπλέκοντας τους με ''μαγαζιά γωνία'' που πιθανό στόχο έχουν όπως αναφέρει το προσωπικό τους όφελος.Το κυνήγι μαγισσών και ο πόλεμος στην Νεμέα λοιπόν καλά κρατεί!...Διαβάστε την ανακοίνωση:

''Ο πόλεμος ενάντια στην Ε.Α.Σ. Νεμέας συνεχίζεται χωρίς όρια, αφού μας ενημέρωσαν πολλοί παραγωγοί της περιοχής πως δέχονται
τηλεφωνικές ενοχλήσεις από εμπλεκόμενους με κάποια “μαγαζιά γωνία” οι οποίοι τρομοκρατούν με ψευδείς ειδήσεις τους παραγωγούς που υπέβαλλαν ΟΣΔΕ στην Ένωσή μας.

Είναι λοιπόν υποχρέωσή μας να διαβεβαιώσουμε τους παραγωγούς που έκαναν ή που θα κάνουν την αίτησή τους μέσω της Ε.Α.Σ. Νεμέας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις επιδοτήσεις τους, καθώς είμαστε πιστοποιημένη Πύλη και για το 2016, και όσα μέσα ενημέρωσης επιθυμούν να έχουν περισσότερα στοιχεία, μπορούν να έρθουν στα γραφεία της Ε.Α.Σ. για να ενημερωθούν.

Φαίνεται πως πρώην και νυν απελπισμένοι αγροτοσυνεταιριστές - με σκοπό να παραμείνουν στην επιφάνεια - και οι οποίοι επειδή δε συμμετέχουν πλέον σε Διοικητικά Συμβούλια, έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο για να επιδίδονται σε αυτό το ανελέητο κυνήγι παραγωγών – πελατών με ενδεχόμενο οικονομικό ή άλλο όφελος. Όλοι αυτοί πρέπει να απομονώνονται, καθώς η ηθική και η τιμή τους φαίνεται πως τελικά είναι ανύπαρκτη''.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου