ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Χειροπέδες σε ζευγάρι που χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένη στο Λουτράκι

http://i2.wp.com/apokalipsi.com/site/wp-content/uploads/2015/07/xeiropedes-tipisses1.jpg?resize=696%2C464 
Ένα ζευγάρι Αλβανών συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, γιατί το βράδυ της Πέμπτης χτύπησαν και λήστεψαν μια ηλικιωμένη γυναίκα, την ώρα που αυτή άνοιγε την πόρτα να μπει στο σπίτι της στο Λουτράκι.
Ειδικότερα, στις 8.00 περίπου το βράδυ της Πέμπτης και την ώρα που η ηλικιωμένη άνοιγε την πόρτα για να μπει στο σπίτι της στο Λουτράκι, της επιτέθηκε η γυναίκα από το ζεύγος των Αλβανών, όπου την έσπρωξε την έριξε στο έδαφος και ακολούθως την λήστεψαν, παίρνοντας την τσάντα της, που είχε μέσα 50 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Στη συνέχεια το ζεύγος των ληστών εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο σήμερα Παρασκευή εντοπίστηκε από τις περιγραφές της γυναίκας και των περιοίκων, που είδαν το περιστατικό και αρχικά συνελήφθη ο 46χρονος άνδρας και λίγο μετά και η 48χρονη γυναίκα, που αναγνωρίστηκε τόσο από την παθούσα, όσο και από τους περίοικους.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ κατά την σύλληψη κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο των Αλβανών ως μέσω τέλεσης αξιόποινων πράξεων.


πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου