ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Ξεφτίλα στη Ρόδο με «κράχτες» να πλακώνονται μεταξύ τους για τους τουρίστες

http://www.koolnews.gr/sites/default/files/styles/950x650/public/rodos-500.jpg?itok=4G7tZK70 
Το πρόβλημα της άγρας τουριστών μαζί με τους άγριους καυγάδες μεταξύ υπαλλήλων και ιδιοκτητών καταστημάτων στην Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν αν η κατάσταση συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς τότε αργά η γρήγορα θα θρηνήσουμε και  θύματα!

Την Παρασκευή, η πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, μεταβλήθηκε και πάλι σε... αρένα, καθώς υπάλληλοι καταστημάτων που... τραβολογούν από τα μανίκια και παρενοχλούν διερχόμενους τουρίστες, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο  και να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ για να μεταφέρει στο νοσοκομείο τραυματία! 

Ενδεικτικό της κατάστασης, ήταν ότι την ώρα του καυγά, οι οικογένειες των τουριστών με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην περιοχή, έτρεχαν να... κρυφτούν έντρομοι, σύμφωνα με το rodiaki.gr.

Το πρωί του Σαββάτου,  η ένταση συνεχίστηκε και χρειάστηκε και πάλι να κληθεί η αστυνομία. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, ζητούν από Εισαγγελέα, δήμο, περιφέρεια και αστυνομία, να υπάρξει συγκεκριμένο σχέδιο που θα βάλει ένα τέλος στις τριτοκοσμικές αυτές καταστάσεις οι οποίες παρατηρούνται αμείωτες τα τελευταία 15 χρόνια.
Πηγή: koolnews.gr0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου