ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Δηλητηριώδης αράχνη τσίμπησε το πέος 21χρονου!


Αυτό που συνέβη σε έναν οικοδόμο μέσα σε χημική τουαλέτα στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας σίγουρα θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Την περασμένη Τετάρτη, ο εν λόγω 21χρονος άνδρας τσιμπήθηκε από μια δηλητηριώδη Κοκκινόμαυρη αράχνη στο πeος του, σύμφωνα με όσα ανέφερε το BBC.
Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα, ιατρικά συνεργεία έφτασαν αμέσως στον τόπο του περιστατικού, όμως το θύμα είχε ήδη πάει μόνο του στο νοσοκομείο. 'Ενας άνθρωπος από το πλήρωμα του ασθενοφόρου είπε ότι ο νεαρός με κάποιο τρόπο κατάφερε να βρει μέσο για να μεταφερθεί στα επείγοντα. Εκεί, αφού δέχτηκε την ανάλογη φροντίδα έφυγε από το νοσοκομείο, μιας και δεν χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή.

 Η θηλυκή Κοκκινόμαυρη αράχνη, συγγενεύει με την Μαύρη Χήρα και σε περίπτωση που τσιμπήσει κάποιον του αφήνει κόκκινα σημάδια, ενώ είναι τοξική. Συχνά, κατοικεί σε αστικές περιοχές για αυτό και κάθε χρόνο στην Αυστραλία σημειώνονται 250 περιστατικά τσιμπήματος, τα οποία απαιτούν το αντίστοιχο αντίδοτο. Μάλιστα, ένα τέτοιο τσίμπημα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ασθένεια, ενώ έχει οδηγήσει και στον θάνατο


 Ένας 22χρονος πιστεύεται ότι πέθανε από επιπλοκές που προήλθαν από το τσίμπημα κοκκινόμαυρης αράχνης, που του συνέβη νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα. Πάντως, φαίνεται πως πριν από αυτό το περιστατικό δεν είχε χαθεί άλλη ζωή από το τοξικό έντομο, από τότε που το αντίδοτο κυκλοφόρησε το 1956, όπως λένε τοπικές πηγές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου