ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Βάνδαλος επικηρύχθηκε στην Γαύδο με 10.000 ευρώ – Δείτε φωτογραφίες

https://manolisgavdos.files.wordpress.com/2012/01/ceb3ceb1cf85ceb4cebfcf82-11.jpg 
,Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε την Δευτέρα του Πάσχα μια κάτοικος της Γαύδου,που  πήγε στο μποστάνι της στον δρόμο προς το χωριό Καστρί του νησιού.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη
Τα καρποφόρα  δέντρα που είχε φυτέψει με βάσανα και κόπους, αλλά και σχεδόν όλα τα φυτά του κήπου,  είχαν καταστραφεί από κάποιον άγνωστο.
Η εκτίμηση των κατοίκων του νησιού είναι πως η απίστευτη αυτή ενέργεια για ένα νησί των 60-70 μόνιμων κατοίκων, συνέβη μεταξύ της Μ.Παρασκευής και της Κυριακής του Πάσχα.

Δείτε τι αναφέρει η ίδια η παθούσα στο gavdosfm.gr, σε έκκλησή της για να βρεθεί ο δράστης και υπο τον τίτλο "Ολικός βανδαλισμός σε κήπο της Γαύδου απο άρρωστα μυαλά!"
«Όλα αυτά τα δέντρα από το 2007 μέχρι σήμερα με πολύ κόπο και μόχθο προσωπική εργασία και μεροκάματα και με το λιγοστό νερό που υπάρχει στο νησί κατόρθωσα να κόψω καρπούς. Σε ορισμένα άτομα δεν άρεσε αυτό και τα κατέστρεψαν.

Παρακαλώ πολύ όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες του Πάσχα αν τυχόν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση ή μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το ποιος μπορεί να έκανε αυτή την αποτρόπαια πράξη να καλέσουν στο τηλέφωνο  6936333321 και  6932529937
Οποιαδήποτε πληροφορία θα μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και υπάρχει στη διάθεση μας το πόσο των 10.000 ευρώ σαν αμοιβή σε όποιον βοηθήσει να βρεθεί ο ένοχος!
Γ Κατράκη (στέκι της Γωγώς)».
gavdos-vandalos

gavdos-vandalos-01


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου