ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Προσοχή! Πήγαν να απαγάγουν παιδιά από παιδική χαρά στον Μαραθώνα

 http://www.mother.gr/files/news/images/shutterstock_60791962.jpg 
Προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε γονείς ανήλικων παιδιών έπειτα από την σύλληψη δυο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που την περασμένη Τρίτη προσπάθησαν να απαγάγουν ένα ανήλικο παιδί από παιδική χαρά στο Μαραθώνα.

Το ζευγάρι είχε σταθμεύσει με το όχημα τους σε παιδική χαρά και παρατηρούσε τα παιδιά που έπαιζαν, κάποια στιγμή η γυναίκα κατέβηκε από το όχημα και προσέγγισε τα παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο χωρίς επίβλεψη γονέα. Ξεκίνησε να τους μιλάει για να τους κερδίσει προτείνοντας μάλιστα σε κάποια από αυτά να τα πάει βόλτα με το αυτοκίνητο.

Όταν τα παιδιά αρνήθηκαν εκείνη ξεκίνησε να τα πιέζει με αποτέλεσμα τα παιδιά να φοβηθούν και να αρχίσουν να τρέχουν προς τα σπίτια τους. Άμεσα ενημέρωσαν τους γονείς τους και εκείνοι την ομάδα ΔΙΑΣ με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνα για τον εντοπισμό του οχήματος, χωρίς αποτέλεσμα.

Την επόμενη μέρα μετά από συνεχείς περιπολίες το όχημα όπως και το ζευγάρι εντοπίζονται σε παιδική χαρά της Νέας Μάκρης όπου και συνελήφθησαν. Τώρα πλέον οι αρχές αναζητούν τους λόγους που το ζευγάρι παρακολουθούσε τα παιδιά αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Πηγή: newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου