Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Χαλάει» ο καιρός: Μετά τις Αλκυονίδες έρχονται χιόνια, βροχές και καταιγίδες

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ από την Πέμπτη και μετά τα 20αριά ο χειμώνας μπαίνει ξανά στην ζωή μας με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά της χώρας.
Τα φαινόμενα θα επεκταθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας αρχικά στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της χώρας με τους άνεμους να πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση και από το βράδυ και από τα βόρεια.
Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ και μετά θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τη νύχτα θα μετατραπούν σε καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν θα αναπτυχθούν και στην Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου με σταδιακή πτώση από το βράδυ.
Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα
Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια το βράδυ σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το βράδυ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο που γρήγορα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα βόρεια ορεινά από τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ που το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ τη νύχτα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότεροι.
Κυκλάδες, Κρήτη
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες τη νύχτα στα δυτικά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές από το βράδυ.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

πηγή



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40