Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με super Παπουτσή πεντάρα το Λουτράκι

Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα οι οράνιε επικράτησαν εύκολα του Κανάρη Νενήτων σήμερα στο Θώδειο, πετυχαίνοντας την πιο ευρεία νίκη τους σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.
Η αναμέτρηση με την ομάδα από τη Χίο στο Θώδειο ήταν για τους οράνιε μια αναμέτρηση που οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της νίκης ήταν …απαγορευτικό. Καμία ομάδα δεν πρέπει να χάνει βαθμούς στην έδρα της από ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα από εκείνη στη βαθμολογία.
Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που ενέσκηψαν στην ομάδα τις τελευταίες μέρες και την επιβεβλημένη απουσία του κ. Μεσολόγγη από τον πάγκο, όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι οράνιε ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και έδωσαν από νωρίς έντονα την εντύπωση ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Πίεσαν ψηλά, πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα, κέρδιζαν τις μονομαχίες και έκλεισαν από νωρίς τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Δημιούργησαν δύο-τρεις πολύ επικίνδυνες φάσεις, σημείωσαν δύο γκολ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου της αναμέτρησης είχαν ουσιαστικά «καθαρίσει» το παιχνίδι.
Μετά το 30ο λεπτό, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τους οράνιε να κάνουν σωστή διαχείριση, να δίνουν χώρους και να αρχίζουν να γίνονται πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν,αναγκαστικά πλέον, να ανεβάσουν τις γραμμές τους ψηλότερα. Το πρώτο σουτ προς την εστία των οράνιε ήρθε στο 30ο λεπτό, ενώ οι κιτρινόμαυροι είχαν την πολύ καλή στιγμή τους στο 42ο λεπτό.
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο μέρος με τους οράνιε να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Να κυνηγούν και να σημειώνουν ακόμη δύο γκολ και τους φιλοξενούμενους το μόνο που να καταφέρνουν είναι μια διπλή ευκαιρία στο 89ο λεπτό με τον Διαμαντή να αποκρούει σωτήρια στη διπλή προσπάθεια των Μονίαρου και Ντάμπου.
Στο 6ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ των οράνιε, ο Πουλάκης Β. στην προπάθεια του να απομακρύνει παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ , αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του και κατέληξε πάλι σε κόρνερ.
Στο 8ο λεπτό, ο Μάγγος με ψηλοκρεμαστή σέντρα βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Παπαναστασίου, ο οποίος βγήκε στην πλάτη του αντίπαλου αμυντικού και απέναντι στον Πουλάκη Γ. άνοιξε παραπάνω το κοντρόλ του από όσο θα ήθελε με τον τερματοφύλακα του Κανάρη να πέφτει και να διώχνει. Στη φάση προσπάθησε να μπει ο Κωβαίος με τους οράνιε να ζητούν πέναλτι στην επαφή με τον Πουλάκη Γ. Η φάση ολοκληρώθηκε με το σουτ του Σιώκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των κιτρινόμαυρων.
Στο 13ο λεπτό, ο Παπουτσής έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Κωβαίο, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα στο ύψος σχεδόν της μικρής περιοχής έστρωσε για τον επερχόμενο Ζερβό που κοντρόλαρε αρχικά, αλλά πλάσαρε στη συνέχεια πάνω από τα δοκάρια.
Στο 17ο λεπτό, ο Μάγγος έδωσε στον Παπουτσή με τον μεσοεπιθετικό των οράνιε να ελίσσεται εξαιρετικά μπροστά στον προσωπικό του αντίπαλο και με δυαντό ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πουλάκη Γ. για το 1-0.
Στο 22ο λεπτό, μετά από ένα λάθος γύρισμα του Κροτσίδα προς την άμυνα του, ο Κωβαίος έφυγε κατά μέτωπο προς το τέρμα των φιλοξενούμενων, αλλά ο Γιοβανάκης με εξαιρετικό και καθαρό τάκλιν από πίσω έδιωξε σε κόρνερ.
Στο κόρνερ πήγε ο Χατζηστάμου, ο οποίος συνεργάστηκε γρήγορα με τον Παπουτσή και με ένα σουτ από τη γωνία σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο απέναντι Γ της εστίας των φιλοξενούμενων για το 2-0.
Στο 25ο λεπτό, ο Νώτης έκανε τη βαθιά μπαλιά με τον Μάγγο να κάνει την κεφαλιά-πάσα στον Κωβαίο που ντρίμπλαρε τον Γιοβανάκη, αλλά από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε αδύναμα πάνω στην αγκαλιά του Πουλάκη Γ.
Στο 28ο λεπτό, ο Κωβαίος πέρασε τον Γιοβανάκη και μπήκε μέσα στην περιοχή με τον Μελέκο την τελευταία στιγμή να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 42ο λεπτό, ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε από πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά ο Διαμαντής σε ετοιμότητα απέκρουσε σωτήρια.
Στο επόμενο λεπτό ο Παπουτσής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιώκος με γυριστή κεφαλιά σημείωσε το τρίτο τέρμα των οράνιε.
Στο 51ο λεππτό, ο Τσώκος έβγαλε την πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής με τον Χατζηστάμου να χάνει την τελευταία στιγμή το κοντρόλ και τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πουλάκη Γ.
Στο 52ο λεπτό, ο Ζερβός έβγαλε την κάθετη πάσα στον Παπουτσή, ο οποίος μέσα από την περιοχή θέλησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
Στο 54ο λεπτό, η κάθετη πάσα στον Ντάμπο που από πολύ δύσκολη γωνία σούταρε με τον Διαμαντή να μπλοκάρει εύκολα.
Στο 55ο λεπτό, το ομορφότερο ίσως γκολ της αναμέτρησης με τον Τσώκο να κάνει το άνοιγμα στον Παπουτσή που ξέφυγε από πλάγια και έκανε το δυνατό παράλληλο γύρισμα στον Κωβαίο που πλάσαρε εύκολα για το 4-0.
Στο 61ο λεπτό, το δυνατό ευθύβολο σουτ του Μάγγου από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, ενώ στο 70ο λεπτό, ο Κωβαίος έκλεψε τη μπάλα με τον Σιώκο εκτός περιοχής να προσπαθεί ανεπιτυχώς με ψηλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Πουλάκη Γ.
Στο 78ο λεπτό, οι οράνιε πραγματοποίησαν τις αλλαγές τους με την είσοδο στον αγώνα του 16χρονου Σπανίδη και του 15χρονου Πετρίδη, με τον δέυτερο να κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνα Γ’ Εθνικής.
Στο 84ο λεπτό, ο Πουλάκης Γ. θα κάνει ένα κακό διώξιμο με τον Κωβαίο να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του να είναι κακό και να καταλήγει στα χέρια του Πουλάκη Γ.
Στο 86ο λεπτό, με τη βοήθεια της τύχης οι οράνιε σημείωσαν το 5-0. Ο Χατζηστάμου έκανε την φαλτσαριστή σέντρα από πλάγια στο σημείο του πέναλτι για τον Κωβαίο. Η σέντρα ήταν δυνατή και ενώ φαινόταν ότι η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Πουλάκη Γ. αναπήδησε προφανώς σε κάποια λακούβα, πήρε ξαφνικά ύψος με τον τερματοφύλακα του Κανάρη να διώχνει με το ένα χέρι και τον Κωβαίο που καιροφυλακτούσε να κάνει ολομόναχος την κοντινή κεφαλιά στην κενή εστία και να διαμορφώνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Στο 89ο λεπτό, ο Αλεξανδρόπουλος από πλάγια θα μπει μέσα στην περιοχή, θα κάνει το κόψιμο στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Μονίαρο να κάνει το δυνατό συρτό σουτ, τον Διαμαντή να πέφτει και να αποκρούει ασθενώς και τον Ντάμπο από το ύψος της μικρής περιοχής να πλασάρει. Ο τερματοφύλακας των οράνιε με δεύτερη απόκρουση , αυτή τη φορά με τα πόδια κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40