Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ερχονται ισχυρές καταιγίδες και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά

Ισχυρές καταιγίδες και νοτιάδες αναμένονται από τις βραδινές ώρες, ενώ την αύριο θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά - Δεμένα τα πλοία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κυλλήνη

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ.



Πιο αναλυτικά, ισχυρές καταιγίδες θα πλήξουν το Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, που θα δεχθούν το πρώτο κύμα της νέας κακοκαιρίας, ενώ αναμένεται και νέα ενίσχυση των νοτιάδων, που θα φτάσουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ στα πελάγη. Η νέα κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης και τη νύχτα θα επεκταθεί στην Κεντρική Στερεά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Αύριο, Παρασκευή, οι ισχυρές καταιγίδες θα εξακολουθήσουν να πλήττουν την Δυτική Ελλάδα, ενώ βαθμιαία θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα, κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Επίσης, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Hπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς. Οι νότιοι άνεμοι θα έχουν ένταση 7 με 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. 

Το Σάββατο οι ισχυρές καταιγίδες θα συνεχιστούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που θα εξασθενίσουν όμως από το βράδυ. Στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη είναι πιθανό να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξασθενίσουν πρώτα στα βόρεια και το απόγευμα βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. 

Μάλιστα, οι πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχιστούν κατά περιόδους, ενώ οι νότιοι άνεμοι στα ανατολικά και νότια θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ. 

Δεμένα τα πλοία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Κυλλήνη
Επίσης, δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Κυλλήνης, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Ιόνιο και σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

Το απαγορευτικό απόπλου ισχύει έως τις 02.00 οπότε αναμένεται νέο δελτίο καιρού. Οι άνεμοι που πνέουν, τοπικά φθάνουν τα 8 μποφόρ, γεγονός που καθιστά αδύνατο τον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Ιονίου.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40