Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χαμός σε πολυτελή βίλα! – Το ερωτικό όργιο με ανταλλαγή συντρόφων πήρε απρόβλεπτη τροπή

Τα 8 ζευγάρια συγκεντρώθηκαν στο σπίτι, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπωςφαντάζονταν...


Την Κυριακή των εκλογών, πολλοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σπίτι τους σε φίλους, για να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα και να περάσουν καλά. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, σε προάστιο της Λάρισας καθώς η ιδέα ενός ζευγαριού για διασκέδαση, γνωστού στην πόλη για τις φιλελεύθερες απόψεις του γύρω από το σεξ, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το ζευγάρι, που ζει σε ένα προάστιο της Λάρισας και το σπίτι του έχει χαρακτηριστικό κήπο, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση μέσω της σελίδας του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης σε άλλα ζευγάρια, τα οποία θα ήθελαν να τους επισκεφτούν και να έρθουν… πιο κοντά για να ανταλλάξουν, εκτός από τις πολιτικές τους απόψεις λόγω της ημέρας, τους συντρόφους τους!

Το σύνθημα ήταν ένα: «Ψηφίστε δαγκωτό στον έρωτα και ελάτε για νέες περιπέτειες». Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση, το πάρτι είχε από όλα τα κομφόρ: Μπουφέ, ποτά και... άφθονα προφυλακτικά. Οι συνήθεις ύποπτοι και «φίλοι» των οικοδεσποτών ανταποκρίθηκαν και μάλιστα έβαλαν το βαθιά το χέρι τους στην τσέπη, αφού πλήρωσαν 150 ευρώ το ζευγάρι για… τα παρελκόμενα.




Το ραντεβού ήταν προκαθορισμένο για τις 19.00 το απόγευμα, γιατί όπως ανέφεραν χαρακτηρίστηκα, «όταν κλείσουν οι κάλπες, θα ανοίξουν οι ορίζοντες του σεξ». Πράγματι, όλοι ήταν ακριβείς στο ραντεβού τους: 7 ζευγάρια, συν τους οικοδεσπότες, 8 στο σύνολο! Τα 6 από αυτά είχαν πάρει μέρος κι άλλες φορές στη διαδικασία ανταλλαγής συντρόφων και είχαν οικειότητα μεταξύ τους. 

Το έβδομο ζευγάρι, προσκεκλημένο από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν γνώριζε τους υπολοίπους, αλλά ήξερε καλά την ερωτική διαδικασία, καθώς πολλές φορές είχε ανταλλάξει συντρόφους -και με τους ιδιοκτήτες της βίλας του θεσσαλικού κάμπου!

Αφού άρχισαν να τσιμπάνε τους μεζέδες για αρχή και να ρέει άφθονη η σαμπάνια στα ποτήρια τους, η τηλεόραση που έδειχνε τα exitpolls τράβηξε τα βλέμματα κάποιων και άρχισε η πολιτική συζήτηση. Μεταξύ βλεμμάτων, χαδιών και ερωτικών συνθημάτων και λίγο πριν να αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα ρούχα, η διαδικασία των εκλογικών αποτελεσμάτων προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς.

Όταν, όμως, ακούστηκε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων θα είναι τουλάχιστον 7 μονάδες, ο νέος άνδρας… της εναλλακτικής παρέας άρχισε τα «γαλλικά» και τις ειρωνείες για τους ψηφοφόρους συγκεκριμένου κόμματος. 

Ένας από την παρέα το πήρε προσωπικά, θίχτηκε και άρχισε το πανηγύρι. Κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους δύο άντρες, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αφού ο ένας πέταξε το ποτό του στο πρόσωπο του άλλου! Το ερωτικό κλίμα χάλασε και παρόλο που οι διοργανωτές του πάρτι έκλεισαν την τηλεόραση, τίποτα δεν μπορούσε να χαλαρώσει την παρέα. Κάποιες από τις γυναίκες έκαναν απέλπιδες προσπάθειες να ανεβάσουν τη διάθεση των αντρών και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά μάταια!

Τελικά, η βραδιά τελείωσε άδοξα, αφού τα ζευγάρια έφυγαν με την εμπειρία της ανταλλαγής ύβρεων και όχι συντρόφων! Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια ζήτησε και τα λεφτά του πίσω!

Πηγή: medicalland.gr, Εφημερίδα Starpress



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40