ΑΡΑΧΝΗ NEWS - ΤΟ BLOG ΣΑΣ

Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η Όπερα της (δεκα)πεντάρας!...


Η ''θεατρική'' ομάδα της 15(άρας) καλά κρατεί!...

Οι παραστάσεις της ''ψευτοαντικειμενικότητας''  συνεχίζονται με μανία και ''μαχαιριές'' για να επιτευχθεί ο σκοπός...

Η συνταγή γνωστή: Βαφτίζουμε το ψάρι... κρέας παίρνουμε εργολαβία την αλήθεια... αντιγράφουμε και λίγο... από Αράχνη και περνάμε... αυτό που θέλουμε στο τέλος. Αλλά υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο (την Αράχνη.)

Κάνουμε μια ήπια κριτική στους δικούς μας (για να μας λένε αντικειμενικούς) της 15(πε)ντάρας  και θάβουμε αυτούς που θέλουμε να ξαποστείλουμε!!! για να επανέλθουμε εμείς!... και όλο αυτό το βαφτίζουμε αλήθεια. Και όταν μας υποψιαστεί κανένας γινόμαστε έξαλλοι και καλά... που τόλμησε και σκέφτηκε έτσι για εμάς τους μόνους υπερασπιστές της αλήθειας!!!

Επειδή όμως Η ΛΑΣΠΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ !!!!! θα θέλαμε να πούμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν απευθύνονται σε αμερικανάκια!!!... Να προσέχουν πως εκφράζονται γιατί προδίδονται όταν χάνουν την ψυχραιμία τους αφού χρησιμοποιούν τις ίδιες ύβρεις - εκφράσεις που μας έλεγαν κάποτε...


Δεν φτάνει που μας αντιγράφουν ακόμα και το κόμμα θέλουν και να μας απειλήσουν!..

Μιλάμε για πολλά γέλια!...


Αλήθεια  μήπως αντί για Αισχύλο θα  ταίριαζε καλύτερα ο Αίσωπος;...


Και δεν θα ασχολούμασταν μαζί τους αν δεν δεχόμασταν δεκάδες email από κόσμο που μας έλεγε πως είμαστε εμείς οι διαχειριστές  του εν λόγω ''ψευτο''μπλογκ. 


Εμείς στην Αράχνη δηλώνουμε απερίφραστα πως οι αναρτήσεις μας είναι μόνο στο συγκεκριμένο μπλογκ και δεν έχουμε σχέση με άλλα  ''ιμιτασιόν''.

Ότι έχουμε να πούμε το λέμε από εδώ μέσα με το λογότυπο μας και τίποτα άλλο.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου