Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλέξη γύρνα πίσω και κλείσε τα σύνορα…

Αλέξη γύρνα πίσω και κλείσε τα σύνορα…

ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος... Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον Αλέξη Τσίπρα... Γυρίστε πίσω τώρα, κλείστε και τα σύνορα και αφήστε τους εκβιαστές – τοκογλύφους του ΔΝΤ και της Γερμανίας να υποστούν το σοκ και τις ολέθριες συνέπειες των επιλογών τους...
Δεν έχει η Ελλάδα το πρόβλημα και αυτό το γνωρίζουν καλά. Ποντάρουν στο κλίμα πανικού και στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού.
Πόνταραν, μέχρι και πριν από πέντε μήνες στους υποτελείς πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τους... βουτηγμένους μέχρι το λαιμό στη διαφθορά, εκείνους που έλεγαν «ναι σε όλα», ακριβώς γιατί δεν είχαν το σθένος και το καθαρό μέτωπο να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του λαού και της πατρίδας.

Εκείνους τους κρατούσαν λόγω παρελθόντος, εσάς δεν μπορούν και γι’ αυτό έχουν επιλέξει τη μέθοδο του στυγνού εκβιασμού, στα όρια του εξευτελισμού, αφού μόνο ως εξευτελιστικό για μια κυβέρνηση της Αριστεράς, μπορεί να χαρακτηριστεί το κείμενο των «θεσμών» που δόθηκε στο Eurogroup ως... τελεσίγραφο για επιλογή ή ρήξη!

Όμως, εσύ Αλέξη Τσίπρα δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο για να δηλώσεις... υποταγή σε αυτούς που θέλουν να διαλύσουν ό,τι έχει απομείνει ακόμα όρθιο στην ελληνική οικονομία.

Εκείνους που θέλουν να παραδοθεί η Ελλάδα στα ξένα συμφέροντα.
Εκείνους που θέλουν να βουλιάξει ο ελληνικός τουρισμός, να διαλυθεί η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, να εκτιναχθεί η ανεργία στο 40% και άνω, να ξεπουληθεί η περιουσία του ελληνικού λαού. Και δεν θέλουν μόνο αυτά...
Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος τους είναι να ταπεινώσουν τους Έλληνες, να μας υποχρεώσουν να ζούμε σε καθεστώς... φιλοξενίας στην ίδια την πατρίδα μας και να επέλθει, γιατί αν περάσει αυτό που ζητούν αργά ή γρήγορα θα συμβεί, ένα μεγάλο χάσμα εντός της χώρας που κανένας δεν ξέρει πού τελικά θα μας οδηγήσει.

Η επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης είναι μία και μοναδική. Ο σεβασμός στην επιλογή του ελληνικού λαού, έτσι όπως εκφράστηκε στις πρόσφατες εκλογές.
Αλέξη Τσίπρα, φύγε από τις Βρυξέλλες, γύρνα στην Ελλάδα και κλείσε και τα σύνορα της πατρίδας μας για τους εκπροσώπους των «Θεσμών», οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να βγάζουν... βίζα για να μπορούν να επισκέπτονται τη χώρα μας.

Ως νέος πολιτικός και Πρωθυπουργός, ο μόνος που δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς και δεν έχουν τίποτα να σε... εκβιάζουν, ώστε να υπογράψεις μια ακόμη ταπεινωτική συμφωνία που θα οδηγήσει στο θάνατο τους Έλληνες, κάνε αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική και στείλε τους από εκεί που ήρθαν.
Ως Έλληνες θα βρούμε και πάλι τον τρόπο, όπως τον βρήκαμε το 1821 και το 1940 και θα νικήσουμε τους κατακτητές, τους «εχθρούς», εκείνους που μας πολεμούν.

Θα δυσκολευτούμε, θα «ματώσουμε» στην αρχή, αλλά θα τα καταφέρουμε.
Αρκεί, να μην τους περάσει. Γιατί αν τους περάσει σήμερα, αυτό που θα έρθει... αύριο θα είναι και το τέλος και της Αριστερής διακυβέρνησης.
Οι ώρες που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους.
Ο δρόμος για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι... μονόδρομος.
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να συγχωρέσει νέα προδοσία...
Δεν αντέχει νέα προδοσία...

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

πηγή


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40