Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 H NOVA ΚΑΙ Η... ΕΡΤ! (ΡΗΟΤΟ)

Φωτογραφία για ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 H NOVA ΚΑΙ Η... ΕΡΤ! (ΡΗΟΤΟ)

Η καλύτερη «πεντάδα» των καναλιών Novasports και η δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΤ, για τα κανάλια ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤHD, ετοιμάζονται να… σηκώσουν το τρόπαιο της κάλυψης του Final 4 της Euroleague. 

Το "gazzetta.gr" παρουσιάζει τους σπίκερ, τους σχολιαστές και τις εκπομπές και εμείς σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμά του:

Τριήμερο Final 4 προσεχώς με διπλή, ως γνωστόν, κάλυψη της μεγάλης μάχης του Ολυμπιακού, τόσο από τα κανάλια Novasports όσο και από την… ΕΡΤ! Δεν γράφουμε λάθος, διότι επισήμως η εταιρεία ονομάζεται πλέον ΕΡΤ Α. Ε. και αναμένεται το πόσο θα αλλάξουν και τα λογότυπα επί της οθόνης: λογικά θα είναι το πρώτο που θα γίνει επί ημερών… Τσανκοταγματάρχηδων.

Η καλύτερη «πεντάδα» των καναλιών Novasports, λοιπόν, ετοιμάζεται να… σηκώσει το τρόπαιο της κάλυψης του Final 4 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Μαϊου και την Κυριακή 17 Μαϊου, στη Μαδρίτη με τη συμμετοχή του τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, της πολυνίκης του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.



Η ομάδα με τους Γιώργο Συρίγο, Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή, Χρήστο Καούρη και Γιαννίκο Δούσκα, αλλά και την υπόλοιπη δημοσιογραφική ομάδα από την Αθήνα, θα τη διοργάνωση με ζωντανές συνδέσεις στο «Ώρα 6» και στο «Ώρα 12», στην «Ώρα των Πρωταθλητών», στα δελτία του Novasports 24 HD θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ, τις εξελίξεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών όλες τις ημέρες, έως και τον μεγάλο τελικό. Σχολιαστής ο Ηλίας Ζούρος.

Η ΕΡΤ θα καλύψει τη διοργάνωση από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ και της ΝΕΡΙΤHD. Τους αγώνες θα περιγράψει ο Βαγγέλης Ιωάννου, στον σχολιασμό θα είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Κρις Χουγκάζ και ο Ηλίας Παπαθοεδώρου και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Σκουλάς.

Πριν από και μετά τους αγώνες θα μεταδοθούν εκπομπές με αφιερώματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην παρουσίαση των εκπομπών από το στούντιο, από τις 18.00 έως τη 01.00 θα είναι ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης και η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Μαζί τους θα αναλύσουν τα παιχνίδια ο Γιώργος Λημνιάτης και ο Βασίλης Σούλης.

Στην αρχισυνταξία και την επιμέλεια των εκπομπών και των μεταδόσεων θα είναι ο Παναγιώτης Φιλίππου, ο Παναγιώτης Μπότσας και ο Ιωσήφ Νικολάου.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 15/5

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσέ Ούλκερ

Κυριακή 17/5

18:00 Μικρός Τελικός

21:00 Τελικός

Στα κανάλια Novasports προβάλλονται ντοκιμαντέρ με τίτλο «Red Devotion», που είναι αφιερωμένα στα τρόπαια του Ολυμπιακού στη διοργάνωση. Απόψε στις 22:00 στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, θα μεταδοθεί το αφιέρωμα για το τρόπαιο του 2012 στον επικό τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης) και αύριο ν Τετάρτη 13/5 επίσης στις 22:00, θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, το ντοκιμαντέρ για το τρίτο Κύπελλο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (100-88 στον τελικό του Λονδίνου), το 2013. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα προβάλλονται μικρές ιστορίες, flash back Euroleague Stories με τις μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη των φιλάθλων.

Επίσης, την Πέμπτη στις 13:00 θα μεταδοθεί απευθείας η συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ, καθώς και η τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν. Στις 22:30 της ίδιας μέρας, θα προβληθεί απευθείας από τα στούντιο της Nova στην Κάντζα, η πρώτη εκπομπή «Euroleague Final Four-Μαδρίτη 2015» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου στην παρουσίαση.

Το Σάββατο, εν μέσω των δύο ημερών των αγώνων, στις 20:30, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν απευθείας τη συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών του τελικού, καθώς και την εκπομπή "Euroleague Final Four-Μαδρίτη 2015", με όλα τα τελευταία από την ισπανική πρωτεύουσα. Και τις ημέρες των αγώνων τα pre game ξεκινούν μισή ώρα πριν το πρώτο ματς και θα κρατήσουν ως… αργά!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40