Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έρχεται ο Olympiacos Fm!

Το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό αποκτά ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στο χώρο των ερτζιανών δημιουργώντας το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι η δημιουργία ενός «κόκκινου» σταθμού θα φέρει ένα ισχυρό πλήγμα στον ισχυρό κόκκινο ανταγωνισμό των ερτζιανών και θα θωρακίσει τον Ολυμπιακό, διασφαλίζοντας τα συμφέροντά του.

Η τελευταία έρευνα που έγινε έδειξε ότι υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσα στον κόσμο και τη διοίκησή του Ολυμπιακού, το οποίο θεωρούν ότι θα γεφυρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, αν οι οπαδοί της ομάδας μαθαίνουν τα νέα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως τα παρουσιάζει η προπαγάνδα μέσα από τα γνωστά «αντικειμενικά» μέσα που διαθέτει.

Έτσι, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο χώρο των ερτζιανών, η απόφαση του Ολυμπιακού να δημιουργήσει το δικό του ραδιοφωνικό σταθμό είναι ειλημμένη. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με την πλευρά Μπόμπολα για την εξαγορά του Sentra. Όταν αυτές κατέληξαν σε αδιέξοδο τότε στο τραπέζι έπεσε η περίπτωση του Derti Fm.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τη διοίκηση του Derti είναι σχεδόν κλεισμένη. Απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες οι οποίες όμως δεν γίνεται να χαλάσουν τη συμφωνία.

Για να μην υπάρχουν προβλήματα με το ΕΣΡ και τη διαδικασία εξαγοράς, ο νέος σταθμός δεν θα ονομαστεί αμέσως Olympiacos Fm. Θα προτιμηθεί μια μέση λύση αρχικά και στη συνέχεια (μετά από 2-3 μήνες) θα γίνει η μετονομασία σε Olympiacos Fm.

Το σχέδιο των ανθρώπων της ομάδας έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τα ονόματα που θα στελεχώσουν το σταθμό. Ο Derti θα έχει 24ωρο live πρόγραμμα και εκπομπές επικοινωνίας που θα κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε το πρόγραμμα του σταθμού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

06:00-10:00 Σάββας Θεοδωρίδης- Τα κόκκινα πρωτοσέλιδα (Ανάγνωση και σχολιασμός πρωτοσέλιδων “Γαύρου”, “Πρωταθλητή” και “Φωτός”)

10:00-12:00 Κώστας Τσέλσι - Non paper  (Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και της Τσέλσι είναι μια χορηγία της Softex - Αξεπέραστη).

12:00-14:00 Μανώλης Γαβαθιώτης- Ο βόθρος είχε τη δική του ιστορία (Καυστικός σχολιασμός άρθρων και ειδήσεων του ανταγωνισμού)

14:00-17:00 Διονύσης Βερβελές – Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς το Θρύλο όχι (τρίωρη εκπομπή επικοινωνίας)

17:00-18:00 Κώστας Μπαρμπής, Αντώνης Γλύκας -Μπαρμπής και Κεν (εκπομπή για την ιστορία του Θρύλου)

18:00-21:00 Κώστας Νικολακόπουλος- Τι κάνετε; (εκπομπή επικοινωνίας)

21:00-24:00 Τάκης, Άκης- Ραδιοφωνικό “Άντε γεια” (εκπομπή λόγου)  

24:00-06:00 Γιώργος Μύρτσος- Μύρτσο γερά το βράδυ στον Καρρά (Τα τραγούδια που αγάπησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού)

Αν όλα πάνε καλά ο σταθμός θα είναι στον αέρα των ερτζιανών σε δυο εβδομάδες το πολύ! Ετοιμαστείτε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40