Φάβα, ντάκος, τζατζίκι, τυροκαυτερή, σος μουστάρδας και φυσικά σουβλάκιείναι οι σπεσιαλιτέ του Ευθύμη Βασιλάκη: του Έλληνα που αποφάσισε να φέρει το σουβλάκι στο Λονδίνο.
“Greeks do it better”
Δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό σουβλατζίδικο. Ο “The Athenian” αποφάσισε να “απλώσει την αράδα του” και να κινητοποιηθεί κυρίως στις υπαίθτριες αγορές του Λονδίνου αφού η αλήθεια είναι πως τέτοιου είδους αγορές (Brick Lane, Shoreditch Food Market ) προσελκύουν πλέον πάνω από 80.000 άτομα ημερισίως και μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα trends εξοόδου αλλά και φαγητού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σχόλια