Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ; Αυτές οι 6 τροφές θα καθαρίσουν τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας!



Το κάπνισμα είναι βλαβερό για την υγεία . Όλοι το γνωρίζουμε αυτό , αλλά για κάποιους είναι αρκετά δύσκολο να σπάσει αυτή η συνήθεια . Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Επιπλέον , ακόμη και αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα , η επίδραση της νικοτίνης θα διαρκέσει για χρόνια .


Ωστόσο η υγιεινή διατροφή και κάποιες μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας θα σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας. Παρακάτω,όπως διαβάζουμε στο invitromagazine.gr, σας έχουμε μία λίστα από τις 6 καλύτερες τροφές που θα σας οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα .


1.  Μπρόκολο
Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και Β5. Επειδή το κάπνισμα μειώνει τα επίπεδα της βιταμίνης C στον οργανισμό θα πρέπει να τρώτε περισσότερο μπρόκολο για την εξάλειψη της νικοτίνης από τον οργανισμό σας.

2.  Πορτοκάλια
Ο χυμός πορτοκάλι είναι πλούσιος σε βιταμίνη C. Η τακτική κατανάλωση πορτοκαλιών θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα σας ανακουφίσει από το στρές.



3.  Χυμός καρότου
Είναι πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ότι κάθε φόρα που ανάβετε ένα τσιγάρο, η νικοτίνη παραμένει στο σώμα σας για 3 ημέρες και προκαλεί βλάβες στο δέρμα σας. Ο χυμός καρότων κάνει καλό στο δέρμα εφόσον είναι πλούσιος σε βιταμίνες Α, C , Κ και Β , που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά όπλα στην απομάκρυνση της νικοτίνης από τον οργανισμό .

4.  Σπανάκι
Το σπανάκι είναι ένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά , όχι μόνο γιατί είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αλλά περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες φυλλικού οξέος.

5.  Ακτινίδια
Τα ακτινίδια είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Α , C και Ε. Όταν καπνίζετε , τα επίπεδα αυτών των βιταμινών μειώνονται . Το θαυματουργό αυτό φρούτο θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τη νικοτίνη από το σώμα σας, αυξάνοντας τα επίπεδα των βιταμινών αυτών.

6.  Νερό
Το κάπνισμα αφυδατώνει το σώμα σας . Σύμφωνα με πολλούς ερευνητές , με άφθονο πόσιμο νερό μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα και την εξάλειψη της νικοτίνης από το σώμα σας .



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40