Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΠΝΙΓΗΚΕ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-1 του προβληματικού Ολυμπιακού και έκανε αποφασιστικό άλμα πεντάδας. Υπό καταρρακτώδη βροχή το ματς στους "Ζωσιμάδες". Ίλιτς, Μανιάς και Ακόστα πέτυχαν τα τρία γκολ για τους Γιαννιώτες που "σκότωσαν" την ομάδα του Περέιρα., μείωσε με τρομερό σουτ ο Μιλιβόγεβιτς.


Η εικόνα του αγώνα

Με 4-2-3-1 κατέβασαν τις ομάδες τους ο Γιάννης Πετράκης και ο Βίτορ Περέιρα, με στόχο τη νίκη που θα έφερνε τον μεν Ολυμπιακό στο +11 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, ενώ τον δε ΠΑΣ στην 5η θέση. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να απειλήσει πρώτος την εστία του Βελλίδη στο 7' με τον Ντοσεβί να πλαγιοκοπεί από τα δεξιά και να κάνει την παράλληλη πάσα, όμως ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΣ απάντησε 4 λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Τσάβες και τον Ρομπέρτο να αποκρούει. Μπορεί η ομάδα του Περέιρα να είχε κατοχή, όμως δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 32'.
Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε λάθος πάσα στον Εντινγκά, έκλεψε ο Ακόστα, αυτός έβγαλε κάθετη πάσα στον Ίλιτς, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο για το 1-0 του ΠΑΣ. Ο Φουρτούνης λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια στο 37', όμως το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ και σαν να μην έφτανε αυτό, είδε την ομάδα του να δέχεται και δεύτερο γκολ στο 42'. Ο Ίλιτς έστρωσε στον Μανιά και εκείνος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο, ο οποίος αιφνιδιάστηκε, βλέποντας την να περνά από την κλειστή του γωνία.
Υπό καταρρακτώδη βροχή συνεχίστηκε το ματς στο δεύτερο μέρος, δυσκολεύοντας το έργο των ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός άσκησε πίεση από νωρίς στην άμυνα του ΠΑΣ, ψάχνοντας το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Στο 60' ακυρώθηκε σωστά τέρμα του Ίλιτς ως οφσάιντ, ενώ στο επόμενο δίλεπτο ο Μπενίτες έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ.
Ο Περέιρα έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του περνώντας στο γήπεδο τους Κασάμι και Φουστέρ, φτάνοντας τελικά στο γκολ στο 69'. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε το μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Βελλίδη.
Έχοντας μπει ξανά στο παιχνίδι, η ομάδα του Περέιρα ανέβηκε μαζικά στην επίθεση, ψάχνοντας την ισοφάριση. Έφτασε μάλιστα μια ανάσα από το 2-2, πρώτα με τον Κασάμι και έπειτα με τον Μπενίτες, όμως και οι Στρούνα και Μιχαήλ αντίστοιχα, έδιωξαν πάνω στην γραμμή. Την ώρα όμως που όλοι σχεδόν οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονταν μπροστά από τη γραμμή του κέντρου, ο ΠΑΣ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Τσάβες έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ακόστα κι εκείνος έγραψε το 3-1 πλασάροντας σωστά τον Ρομπέρτο στο 74'.
Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός έκλεισε στα καρέ του τον ΠΑΣ, όμως οι παίκτες του Περέιρα δεν μπορούσαν να βρουν κενούς χώρους και αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ που δεν απειλούσαν τον Βελλίδη. Στο 89' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς ο Ακόστα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΣ να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εντός έδρας τους "ερυθρόλευκους".

MVP

Ο Ίλιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Πέτυχε γκολ, έδωσε ασίστ, πίεζε συνεχώς και ξεχώρισε από τους παίκτες του ΠΑΣ.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Χάρα δεν φάνηκε καθόλου στην επίθεση του Ολυμπιακού. Δεν βοήθησε τους "ερυθρόλευκους", με την άμυνα του ΠΑΣ να τον κλείνει σωστά.

Σχόλιο

Με το μυαλό στο Κύπελλο ήταν ο Ολυμπιακός που έδειξε αρκετά προβλήματα στους "Ζωσιμάδες" απέναντι στον εξαιρετικό ΠΑΣ. Ο Γιάννης Πετράκης έστησε υποδειγματικά την ομάδα του και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη που τον βάζει στην πεντάδα του πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις προσπάθειες που τους παρουσιάστηκαν και μοιραία γνώρισαν την ήττα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (77' Μπέριος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ίλιτς (90' Σαπαλίδης), Τσάβες, Ακόστα, Χαρίσης.
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σιόβας, Μποτία, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντινγκά (64' Κασάμι), Ντοσεβί, Φορτούνης (52' Μπενίτες), Ντομίνγκες (64' Φουστέρ), Χάρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40