Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΟΚ! Oι ισλαμιστές της ISIL εκπαιδεύονται για να διασχίσουν την Μεσόγειο και να κατακτήσουν τη Ρώμη και την Ελλάδα! (εικόνα)


Οι ισλαμιστές του ISIL ανάρτησαν φωτογραφίες με την εκπαίδευσή τους σε ποταμούς όπου μαθαίνουν την χρήση μικρών πλοιαρίων ώστε από τη Λιβύη να μπορέσουν να εισβάλλουν σε Ελλάδα και Ιταλία με "καταδρομικές" επιχειρήσεις!

Την ίδια στιγμή ο τουρκικός Τύπος αποκαλύπτει τα απίστευτα κέρδη της Άγκυρας από το δουλεμπόριο και το "σπρώξιμο" χιλιάδων λαθρομεταναστών στα ενδότερα της ελληνικής επικράτειας.

Η τουρκική εφημερίδα, Zaman, κάνει την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι μόνο μέσα στους τέσσερις τελευταίους μήνες ο τουρκικός τζίρος της λαθρομετανάστευσης, δηλαδή της γιγάντιας επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης ανήλθε στα 7.260.000 ευρώ, δηλαδή 21 εκατομμύρια τουρκικές λίρες και πιο αναλυτικά, 5,5 εκατομμύρια ευρώ και 2,3 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής. 

Τα πράγματι καταπληκτικά αυτά ποσά αποκαλυφτήκαν μετά από μια πρόσφατη επιχείρηση σύλληψης στην Σμύρνη τεσσάρων κορυφαίων Τούρκων δουλεμπόρων που κρατούσαν «τεφτέρια», (αναλυτικά στοιχεία), από τα έσοδα της τεράστιας αυτής επιχείρησης προώθησης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Η βασική πόρτα εξόδου από την Τουρκία προς την Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα, είναι η γραμμή Αϊδίνιου -κοιλάδα του Menderes και Σμύρνη. Εκεί συγκεντρώνεται ο κύριος όγκος των λαθρομεταναστών, (που υπολογίζονται ετησίως στις 150 χιλιάδες!) και από εκεί κανονίζονται τα ναύλα για να τους περάσουν στο Αιγαίο πέλαγος όπου σημειώνονται οι περισσότερες τραγωδίες με τα αλλεπάλληλα ναυάγια που αναγκάζουν την ελληνική ακτοφυλακή να επεμβαίνει για να σώσει όσους ναυαγούς μπορεί να σώσει και να τους μεταφέρει σε ελληνικό έδαφος.

Το τελευταίο εξάμηνο έχουμε αλλεπάλληλα επεισόδια μερικά από τα οποία καταγράφει η ίδια η τουρκική εφημερίδα και δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε λογική καταμέτρηση, όπως στις 30 Νοεμβρίου του ανοιχτά της Μυτιλήνης προερχόμενοι από το Burhaniye της Τουρκίας, στις 9 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Τσεσμέ, και κοντά στην Σάμο με δυο πλοία με λαθρομετανάστες.

Και ενώ το τεράστιο κύμα των λαθρομεταναστών αυξάνεται με εκρηκτικούς ρυθμούς εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες κατευθύνονται προς τα δυτικά με σκοπό να εισέρθουν στην Ελλάδα. Η τουρκική εφημερίδα επισημαίνει ότι εκατοντάδες από αυτούς μπορεί να χάσουν την ζωή τους στα νερά του Αιγαίου και στα βουνά της Θράκης προσπαθώντας να διαβούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Φυσικά μέσα από την λαθρομετανάστευση μαζί με τους κακόμοιρους παρεισφρύουν τα εξτρεμιστικά, κτηνώδη στελέχη της ISIL τα οποία για αρκετό καιρό θα βρίσκονται "εν υπνώσει" μέχρι να χρειαστεί "καποιοι" να τα ενεργοποιήσουν, και να προξενήσουν ζημιές στη χώρα (σε περίπτωση που θέλει να κάνει γεωπολιτική στροφή, θα φανεί πολύ ύποπτο εάν "ξεφυτρώσουν" τέτοια κακοποιά στοιχεία).

Όμως το ISIL φαίνεται ότι δεν μπορεί να περιμένει πλέον την αργή εκ των ε΄σω κατάκτησή μας και προπονεί τους μαχητές-δολοφόνους του για μια εισβολή στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του Νότου.
το Ισλαμικό Κράτος σκοπεύει να στείλει βετεράνους τζιχαντιστές ανάμεσα σε πρόσφυγες να μπουν στην Ευρώπη από τρεις «πύλες»: Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα.
Για την εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα οι τζιχαντιστές θα εφορμήσουν από τη Λιβύη, στην οποία ελέγχουν δύο στρατηγικά λιμάνια: τη Σύρτη και τη Ντέρνα. Επίσης, το Ισλαμικό Κράτος δίνει μάχη να θέσει υπό τον έλεγχό του και τη Βεγγάζη.
Στο Twitter αναρτήθηκε η ακόλουθη φωτογραφία με τζιχαντιστές να πλέουν μέσα σε ένα ταχύπλοο:
isis
Αφού διευκρινίζεται ότι η φωτογραφία δεν είναι από τη Λιβύη, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει, αναφέρει η λεζάντα: «Ο Θεός (Αλλάχ) τους έδωσε ποτάμια ώστε να μπορούν να εκπαιδευτούν στο πώς θα κατακτήσουν τη Ρώμη».
Η φωτογραφία είναι απόδειξη, ντοκουμέντο, ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει τους άνδρες του πώς να διασχίσουν τη Μεσόγειο με μικρά ταχύπλοα για να εισβάλουν στην Ευρώπη.
Ο Νίκος Κοτζιάς ήξερε πολύ καλά τι έλεγε.
Δείτε χάρτη που έδειξε το FOX NEWS, το πλάνο κυκλοφορεί ευρέως στο Twitter, που δείχνει με βέλη τα κύματα εισβολής των τζιχαντιστών από Λιβύη και Μέση Ανατολή να «δείχνουν» την Ελλάδα.
fox_news
Απόβαση σε χώρες της Νότιας Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα σε ακτές της Ελλάδας, της Ιταλίας και της Ισπανίας σχεδιάζει να κάνει το Ισλαμικό Κράτος, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο τις βάσεις που έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες στη Λιβύη.
Σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες η «δεξαμενή σκέψης» (think tank) για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας Ίδρυμα Quilliam, το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μία μίνι «εισβολή» μικρών τρομοκρατικών ομάδων στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο την πρόκληση αντιποίνων για την εκστρατεία της Δύσης κατά των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.
Το έγγραφο που παρουσίασε το Ίδρυμα Quilliam αναφέρεται σε ένα δοκίμιο που γράφτηκε και κυκλοφόρησε από κορυφαίο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, εντός του οποίου αναγράφονται με λεπτομέρειες ο τρόπος που έχει οργανωθεί το εν λόγω σχέδιο.
Όπως αναφέρεται, οι τζιχαντιστές θα αποβιβαστούν στις ακτές της Νότιας Ευρώπης επιβιβαζόμενοι σε μικρές βάρκες, αξιοποιώντας την εμπειρία των προσφύγων της Βόρειας Αφρικής και ακολουθώντας περίπου το ίδιο δρομολόγιο.
Ως βασική πύλη εισόδου των ακραίων ισλαμιστών στη Γηραιά Ήπειρο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως η Ιταλία, λόγω της εγγύτητας των ακτών της με αυτών της Λιβύης.
Σύμφωνα με το εν λόγω δοκίμιο, η Λιβύη είναι ιδανική για κάτι τέτοιο διότι «έχει μια μεγάλη ακτογραμμή και είναι απέναντι από τις νότιες χώρες των σταυροφόρων, στις οποίες μπορεί να φτάσει κανείς με ευκολία ακόμα και με υποτυπώδεις βάρκες».
Παράλληλα, αφού ο εμπνευστής του κειμένου σημειώνει ότι κάθε μέρα «φτάνουν στην Ελλάδα, στην Ιταλία, ακόμη και στη Νότια Ισπανία, απαρατήρητοι, περίπου 500 Βορειοαφρικανοί», εν συνεχεία τονίζει πως αν αυτό αξιοποιηθεί έστω και μερικώς και υπάρξει στρατηγική ανάπτυξη, «θα ξεσπούσε πανδαιμόνιο στη Νότια Ευρώπη».
Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας η περιοχή που βρίσκεται πιο κοντά στις λιβυκές ακτές είναι η Κρήτη. Το ελληνικό νησί θεωρείται από τα εγγύτερα στη Λιβύη, αφού το χωρίζουν κάτι λιγότερο από 200 μίλια θάλασσας από την πόλη Ντέρνα, προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Είνια σαφές ότι ξεκινούν ιστορίες τις οποίες πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε. Και όλα ξεκίνησαν όλως τυχαίως από τις ΗΠΑ. Επενέβησαν στη Λιβύη συνέβαλαν στο θάνατο του Μ.Καντάφι, και έκτοτε, η Λιβύη είναι μια χώρα που θυμίζει δυστοπικές ταινίες μετά από ολοκληρωτική καταστροφή. Συμμορίες κυβερνούν πόλεις και το ISIL  κάνει ότι θέλει. Η λιβυκή κυβέρνηση και ο λιβυκός Στρατός αποτελούν ανέκδοτο. Όλοι οι Λίβυοι ισλαμιστές εφογιάστηκαν από τις ΗΠΑ.
Τα ίδια έγιναν και στην Συρία όπου οι ισλαμιστές ενισχύθηκαν από την Δύση και δημιουργήθηκε το σατανικό ISIL το οποίο έχει εξοντώσεις δεκάδες χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε Συρία-Ιράκ, και έχει ήδη καταστρέψει χιλιάδες μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Στην Αίγυπτο η Μουσουλμανική Αδελφότητα είχε πάρει την εξουσία με την στήριξη των ΗΠΑ, αλλά εκεί ο στρστηγός Α.Σίσι το είχε δει "το έργο" και έδρασε γρήγορα και αποφασιστικά.
Τώρα τρόμο προκαλεί μόο η σκέψη ότι και η διαβολική Μπόκο Χαράμ προσπαθεί να ενώσει τις δυνάμεις της με το ISIL. Tα πράγματα είναι πολύ σοβαρά,εάν δει κανείς το χάρτη και την εξάπλωση των ισλαμιστικών ομάδων μοιάζει με πεδίο μάχης ενός Παγκόσμιου Πολέμου.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40