Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δείτε πως πέθανε ο φίλος του Ά. Σβαρτζενέγκερ, ο άνθρωπος με το λιγότερο καταμετρημένο λίπος σε σώμα

Ο Andreas Münzer, γεννήθηκε στην Αυστρία. Από μικρός είχε ένα όνειρο. Να γυμνάζει συνέχεια το κορμί του. Να γίνει ένας γνωστός μπόντιμπίλντερ σαν τον φίλο του που γνώρισε στα γυμναστήρια, τον γνωστό ηθοποιό Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Μαζί «έλιωναν» επί ώρες στα γυμναστήρια, μαζί έβαζαν όλο και περισσότερα κιλά στα όργανα, μαζί έχτιζαν μέρα με τη μέρα τους μύες των κορμιών τους.

με τον φίλο του τον Άρνολντ
με τον φίλο του τον Άρνολντ
Η πορείες τους κάποια στιγμή χώρισαν. Ο Σβαρτζενέγκερ έγινε ηθοποιός και ο Andreas Münzer αποφάσισε να κατέβει σε αγώνες. Όμως μόνο με τα όργανα και τη γυμναστική, πίστευε ότι δεν θα κατάφερνε και πολλά πράγματα. Τότε ήταν που δοκίμασε τα αναβολικά.
 andr5
Όλο και περισσότερα αναβολικά, και οι μύες του να φουσκώνουν όλο και πιο πολύ, να γίνονται σχεδόν αφύσικοι. Ο Ανδρέας όμως απολάμβανε τη δημοσιότητα. Και συνέχιζε τα αναβολικά και γινόταν περισσότερο γνωστός για την υπερφυσικά τεράστια μυική του μάζα και τα «ατσαλένια» μπράτσα του.
 andr3
Ένα πρωινό και ενώ ο Andreas Münzer, μόλις είχε γιορτάσει τα 31α γενέθλια του, ξύπνησε με φρικτούς πόνους στο στομάχι. Δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Έκανε συνέχεια εμετούς με ένα χρώμα αφύσικα πράσινο. Την προηγούμενη ημέρα είχε βραβευτεί και είχε σπάσει το ρεκόρ, σαν ο άνθρωπος με το λιγότερο καταγεγραμμένο λίπος στο σώμα του.
 andrarx
Με κόπο σηκώθηκε και πήγε στο νοσοκομείο. Στη διαδρομή άρχισε και την αιμόπτυση. Οι γιατροί στα επείγοντα προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία και ξεκίνησαν αμέσως εξετάσεις. Έντρομοι διαπίστωσαν όταν άρχισαν να του παίρνουν αίμα, ότι το αίμα του ήταν παχύρευστο, είχε τεράστιες ποσότητες καλίου και περισσότερες από 25 δηλητηριώδεις ουσίες που είχαν εισχωρήσει από τα αναβολικά. Το συκώτι και τα νεφρά του λειτουργούσαν στο 5%. Ουσιαστικά είχαν αχρηστευτεί.
 andr2
Στο συκώτι του είχε εμφανιστεί και ένας καρκινικός όγκος μεγέθους μιας μπάλας του πινγκ πονγκ. Ο Andreas Münzer, έχασε τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο και η καρδιά του συχνά σταματούσε. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η καρδιά του ήταν τόσο διογκωμένη και είχε το μέγεθος όσο οι καρδιές 3 φυσιολογικών ανθρώπων. Είδαν επίσης ότι τα γεννητικά του όργανα είχαν συρρικνωθεί τόσο πολύ που σχεδόν δεν υπήρχαν.
 andr4
Δεν άντεξε περισσότερο. Λίγη ώρα μετά την είσοδο του στο νοσοκομείο, ο Andreas Münzer, πέθανε. Τα αναβολικά τον δολοφόνησαν. Αργά και βασανιστικά. Στο αίμα του εκτός από κάλιο βρέθηκαν ποσότητες από καλιοσυντηριτικά και διουρητικές ουσίες, καθώς και απαγορευμένες ουσίες για αναβολικά αλόγων. Στην κηδεία του εμφανίστηκε και ο φίλος του, γνωστός πλέον ηθοποιός που άφησε ένα σημείωμα επάνω στην ταφόπλακα: «Ένα τελευταίο αντίο στον φίλο μου»…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40