Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντί για κάγκελα, καγκέλια. Μουσικό γλέντι μετά την παρέλαση

Με την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί χωρίς κιγκλιδώματα, όπως έχει ανακοινώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.
Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε επίσης ότι θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ από τις 27 Μαρτίου έως τις 3 Απριλίου ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την επέτειο της 25η Μαρτίου.
"25η Μαρτίου χωρίς κιγκλιδώματα", έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο Twitter
"Με χιούμορ οι καλοπροαίρετοι και με μίσος οι γερμανοτσολιάδες διαδώστε το μήνυμα Εθνικής Ανεξαρτησίας στο Σύνταγμα", έγραψε λίγες μέρες πριν, καλώντας άπαντες στην πλατεία Συντάγματος, την 25η Μαρτίου.
Διαφορετική άποψη έχει πάντως ο αντιπρόεδρος του ΕΚ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που τοποθετήθηκε επί του θέματος επίσης, μέσω twitter.
Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ", έγραψε.
Ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε η Τροχαία, λόγω διεξαγωγής της στρατιωτικής  παρέλασης αύριο, Τετάρτη, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα θα ισχύσουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Από 6:00 έως το πέρας της Δοξολογίας στον Ι.Ν.Διον.Αρεοπαγίτου σε:
Σκουφά, από Σίνα έως πλ. Φιλικής Εταιρείας και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της.
Δημοκρίτου, μεταξύ Σκουφά και Σόλωνος.
Σόλωνος, μεταξύ Κανάρη και Σίνα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.
Ομήρου, μεταξύ Σκουφά και Ακαδημίας.
Από 6:30 έως το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης σε:
Βασ. Όγας καθ’ όλο το μήκος της. Ειδικά η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, θα ισχύσει από ώρα 19:00 της Τρίτης.
Βασ. Σοφίας, μεταξύ των λεωφ. βασ. Κωνσταντίνου και Αμαλίας.
Ηρώδου Αττικού καθ' όλο το μήκος της.
Γεωργίου Β', καθ' όλο το μήκος της.
Γεωργίου Α', καθ' όλο το μήκος της.
Αμαλίας, καθ' όλο το μήκος της.
Πανεπιστημίου, καθ' όλο το μήκος της.
Πλατεία Ομονοίας.
Πειραιώς, μεταξύ πλ. Ομονοίας και Ιεράς Οδού.
Αθηνάς, καθ' όλο το μήκος της.
Αγ.Κων/νου, καθ' όλο το μήκος της.
Πλ. Καραϊσκάκη.
Καρόλου, καθ' όλο το μήκος της.
Μάρνη, μεταξύ πλ. Βάθης και Καρόλου.
Πατησίων, μεταξύ Πανεπιστημίου και λεωφ. Αλεξάνδρας.
Δηλιγιάννη, μεταξύ πλ. Καραϊσκάκη και Ι.Μεταξά.
Αχιλλέως, μεταξύ πλ. Καραϊσκάκη και Θερμοπυλών.
Πλατεία Συντάγματος.
Φιλελλήνων, καθ' όλο το μήκος της.
Σταδίου, καθ' όλο το μήκος της.
Συγγρού, μεταξύ Αμβρ.Φραντζή και Δ.Αρεοπαγίτου.
Ακαδημίας, καθ' όλο το μήκος της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40