Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΣΑΜΙ! (ΡΗΟΤΟ)



Για μια ακόμα φορά, ο Κασάμι μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στα έκτροπα της Λεωφόρου, εκεί όπου μια φωτοβολίδα τον πέτυχε και τον έκαψε. Ο Ελβετός μέσος του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, μίλησε επίσης για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική του.

«Δεν θα ήθελα κανείς να περάσει αυτά που πέρασα. Ήταν μια πραγματικά τραυματική εμπειρία. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μέρες. Στην Αθήνα, ακόμα και τώρα άνθρωποι με σταματούν και μου λένε ότι τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Αλλά μην ξεχνάμε κάτι. Είμαι μόλις 22 χρόνων. Ευτυχώς, ήμουν σε θέση να βρω στήριξη στην οικογένειά μου και ειδικότερα στον μάνατζέρ μου, Μίνο Ραϊόλα. Επίσης, ήρθε στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για να με βοηθήσει να το ξεπεράσω», ανέφερε για τα αίσχη της Λεωφόρου ο Κασάμι, που συνέχισε σχετικά με τον Ολυμπιακό.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, κάνοντας νταμπλ. Είμαστε στη σωστή πορεία. Βρισκόμαστε έξι πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό, ενώ στο Κύπελλο στα ημιτελικά αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία».


Συνεχίζοντας ο Ελβετός μέσος των ερυθρόλευκων, είπε. «Στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Σκόραρα ενάντια στη Γιουβέντους και έδωσα τρεις ασίστ κατά τη διάρκεια των ομίλων. Δυστυχώς, χάσαμε την πρόκριση εξ αιτίας της ήττας στο Μάλμε. Συνειδητοποίησα πως το Champions League ορίζει έναν παίκτη. Όταν αγωνίζεσαι στο Τορίνο ή στη Μαδρίτη ενάντια στην Ατλέτικο, πρέπει να ξεπερνάς τα όριά σου».

Ο Κασάμι μίλησε επίσης και για τον στόχο του στο μέλλον, αλλά και για τους Μίτσελ και Αμπιντάλ. Αναφορικά λοιπόν με το αν σκοπεύει κάποια στιγμή να μεταπηδήσει σε ένα άλλο πρωτάθλημα, ανέφερε. «Αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει» και συνέχισε για τον πρώην κόουτς του Θρύλου, αλλά και τον Γάλλο αμυντικό. 

«Ο Μίτσελ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης. Έγραψε ιστορία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας εξίσου σπουδαίος κόουτς. Όσον αφορά στον Αμπιντάλ, είχα την ευκαιρία να μοιραστώ το δωμάτιο στα ταξίδια. Αμέσως νιώθεις πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι σαν τους άλλους, λόγω της τρομερής αρρώστιας του. Έπρεπε να παλέψει».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε για τον Ραϊόλα, τον μάνατζέρ του, λέγοντας πως τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του. «Τον ήξερα όταν πήγα στην Παλέρμο. Πριν από αυτόν, είχα συνεργαστεί με κάποιους άλλους ατζέντηδες που ανέκοψαν την καριέρα μου. Ήμουν πολύ αφελής. Λόγω των λαθών τους, δεν μπόρεσα να παίξω στη Λίβερπουλ ή στη Λάτσιο».

Ο Κασάμι μίλησε και για τη μη κλήση του για το Μουντιάλ του 2014. «Ήταν μια απίστευτα μεγάλη απογοήτευση που ούτε καν τη σκεφτόμουν. Δεν σκεφτόμουν πως θα έχανα το παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν τα λόγια του και συνέχισε για την κακοδαιμονία του. 

«Αλλά ήμουν άτυχος κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14, παίζοντας σε ένα κλαμπ όπως ήταν η Φούλαμ, που είχε τρεις προπονητές. Και με τον τελευταίο από αυτούς, τον Φέλιξ Μάγκατ, τίποτα δεν ήταν απλό. Κατέστρεψε την ομάδα κυριολεκτικά, καθώς σε κάθε παιχνίδι άλλαζε την 11άδα. Ήταν δύσκολο να βρεις χρόνο συμμετοχής πριν το παγκόσμιο Κύπελλο. Εάν η διαχείριση του Μάγκατ είχε ένα μεγάλο θύμα, αυτό ήμουν εγώ! Ο Ότμαρ Χίτζφελντ με κάλεσε πριν γνωστοποιήσει τους 23. Απλά μου είπε να είμαι σε εγρήγορση σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί. Αλλά δεν μου εξήγησε τους λόγους της επιλογής του. Εγώ, ευχήθηκα καλή τύχη στους συμπαίκτες μου. Ήταν ανώφελο να θυμώσω. Η ελβετική ομάδα είναι στην καρδιά μου και νιώθω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στο μέλλον».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ΣΠΑΝΙΑ ΓΥΜΝΑ διάσημων Ελληνίδων που κόβουν την ανάσα(ΗΟΤ ΦΩΤΟ)

Δείτε το θέμα και μην παραλείψετε να το σώσετε για το αρχείο σας! Αποκαλυπτικοί ρόλοι που έκοβαν την ανάσα, καλλίγραμμα κορμιά που τρέλαιναν τους άντρες και μια χρυσή εποχή για τον ελληνικό κινηματογράφο που πολλοί νέοι σκηνοθέτες θα ζήλευαν. Νόρα Βαλσάμη, Ρέα Τουτουντζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Πέμυ Ζούνη, Αλίκη Bουγιουκλάκη και πολλές άλλες που δε δίστασαν να τα πετάξουν μπροστά στην κάμερα για την επιτυχία… Όλες αυτές και ακόμα περισσότερες στο μοναδικό πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα του Σκύλου.. πηγή

Οι γυμνές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη που λογοκρίθηκαν (pics+vid)

Φωτογραφίες που την τότε εποχή προκάλεσαν θαυμασμό και λογοκρισία. Της Έλενας Τσιακούπη Η εθνική στάρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν δίστασε να φωτογραφήθεί γυμνή ή να γδυθεί σε ταινίες της. Kάποιες φωτογραφίες της προκάλεσαν θαυμασμό και άλλες λογοκρίθηκαν με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους την τότε εποχή. Ο τιμητικός τίτλος Εθνική Σταρ της Ελλάδας δόθηκε από την δημοσιογράφο/χρονογράφο της εφημερίδας "Καθημερινή" Ελένη Βλάχου το έτος 1959, έναν τίτλο που διατηρεί ακόμα και σήμερα παρά τον θάνατό της στις 23 Ιουλίου 1996. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει χαρακτηριστεί σαν ένα πανευρωπαϊκό αν όχι παγκόσμιο φαινόμενο. Καμιά άλλη ηθοποιός δεν ήταν τόσο αγαπητή και δημοφιλής στο κοινό μιας χώρας, για τόσο μεγάλη χρονική περίοδο, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτό άλλωστε όταν η Αλίκη πόζαρε στο φωτογραφικό φακό για περιοδικά... αυτά γίνονταν ανάρπαστα και χτυπούσαν κόκκινο στην κυκλοφορία τους. Οι κινηματογραφικές ταινίες στις οποί

Σπάνιο βίντεο με τη Ζέτα Μακρυπούλια γυμνή!

Κοιτάξετε καλά στα πλάνα. Είναι η Ζέτα. Ναι. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια πριν τις πρόσθιες ενισχυτικές, η οποία απολαμβάνει-λέμε τώρα-το σεξ . Κι επειδή οι ειδικοί λένε ότι μόνο σε σκηνές τόσο παθιάρικες μπορεί κανείς να διακρίνει το υποκριτικό ταλέντο ενός ηθοποιού…δείτε και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας. Για να μη φανώ και πάλι κακός. Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι απο τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2 ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. Ναι. Πριν το ευρώ και το Star επένδυε σε Ελληνικές σειρές. Η Ζέτα παίζει τεταρτοπέμπτο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιος Αλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος,η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη. Για δείτε τη σκηνή… Και για να μην ψάχνετε βάλτε το βίντεο στο 01:40